fbpx

Miért nem működik a Vonzás Törvénye, és hogyan igen?

Szerző: | márc 25, 2024 | Livestreams | 0 hozzászólás

A vonzás törvényét lehet, hogy inkább át kell keresztelni a REZONANCIA törvényére, mert azt kapod az életben, AKI VAGY, azaz, az Univerzum azzal kerül rezonanciába, ami Te vagy. A gond ott van, hogy olyan a teremtésed, amilyen a tudatalattid.

De hogy lehet megváltoztatni a Tudatalattit?

A HangDala abban tud segíteni, hogy átalakítsd a legmélyebb cselekvési, létezési mintáidat, mindezt az énektanuláson keresztül, az Újraegyesülés pedig ugyanezt azzal segíti elő, hogy a visszahúzó traumákat oldja, és transzformálja.

Mindkét esetben arra fogsz ráébredni, hogy a vizualizációd, a manifesztáló képességed nő, és minden sokkal jobban, könnyebben, és gyorsabban megteremtődik, mint régebben.

Más szóval énektanulással, énekgyakorlással és terápiával tudjuk a tudatalattinkat úgy áthangolni, hogy tényleg azt teremtsük, amit szeretnénk, ne pedig azt, amit nem szeretnénk.

A Videóban ezt fejtem ki bővebben. A lényeg ez: légy sikeres, éld meg magadat, mint valóban teremtő képességekkel rendelkező lény! De ha a Tudatalattink határozza meg a valóságunkat, akkor mindezt hogyan? Erre válaszol a videó.

0 hozzászólás

Szólj hozzá!

s2Member®

Pin It on Pinterest

Share This