fbpx

Zenés beszámoló az Okleveles HangDalások Házavató Bulijáról

Szerző: | dec 5, 2022 | Hírek | 4 hozzászólás

Előre bocsátom, hogy mobil kamera mobil mikrofonjával nem lehet jó zenei felvételt csinálni, úgy hogy itt inkább a hangulatok, képek, és csak némileg a hangok a fontosak. Sok zaj is van a felvételen, szóval ez tényleg csak egy riport.

De annak viszont jó. Kérlek, hallgasd ezt megbocsátással!

 

És ami a legfontosabb:

Mostantól (2022. 12. 06. Mikulás) MINDEN HÉTEN KEDDEN 18:00-20:00 Okleveles HangDalások Éneklő Klubja van!

Szükség lesz a változatos programhoz mindig új számokra is, tehát kérem a segítségedet, küldd el dal kívánságaidat (mindig egyet, egyet)! Én ezekből a kívánságokból Varga-Timár Melinda segítségével felkészülök.  Nem akarok ugyanis egyedül dalokat tanulni, jobb ezt valakivel együtt csinálni, hogy elő tudjam adni az újabb és újabb számokat.

Egy remek bérletes rendszert találtam ki ehhez, ami tetszeni fog!

Egy alkalom 5000 Ft. Bérletben 5+1 alkalom 20000 Ft. A Bérlet két hónapig érvényes.

Óriási lehetőség azoknak, akik ingyen ki akarják próbálni az Okleveles HangDalások Klubját:

A +1 alkalmat (ami ugyebár ingyenes) beváltod az elején, más szóval ingyen kipróbálod az Éneklő Klubot, és ha beválik (amiben nagyon bízok), akkor helyben megveszed a bérletet, amiből a +1-et már beváltottad. Ebben az a poén, hogy ha nem akarsz bérletet váltani, akkor a részvételed ingyenes próbálnak minősül.

Ezt a próbát egy alkalommal lehet beváltani. De bármikor vehetsz ilyen bérletet szabadon, amikor csak akarod.

Fontos: a két hónapot az első beváltástól számítjuk, nem a megvásárlástól.

Még valami: a bérleted két hónapos tagsága alatt hozzáférésed lesz az Online HangDala Klub összes videójához, közvetítéséhez, a Videó Énektanfolyamokhoz, és a HangDala Webinár adásaihoz is.

Lesz mit énekelni tehát, és a rengeteg bónusz miatt lesz mit nézni is.

Várlak szeretettel az Okleveles HangDalások Klubjában!

A zene legyen Veled!

Sándor

4 hozzászólás

 1. szekajutka

  Házavató Nyitóbuli
  Volt szerencsém részt venni a legújabb Hangdalán. Szó szerint, hiszen szerencse kell ahhoz, hogy egyidejűleg én is itthon legyek és Hangdala összejövetel is legyen. Merőben más volt, mint a korábbi közös együttlétek. Kívánság listával indult az éneklés, mindenki a kedvenc dalát énekelhette el – természetesen – erős háttérrel a többiek részéről. Körbenéztem. Jó volt látni a csillogó szemeket, a mosolygós arcokat, a szép-tiszta szemeket, amelyek a lélek tisztaságáról tanúskodnak. Mert a hangunk a belső tisztaságtól cseng olyan szépen.
  Engedd ki a hangodat és megmondom ki vagy!
  A megszokott vidám hangulat már rögtön az érkezésünk után kialakult és végig kísért minket az egész Hangdalán. Sándor minden manírtól, szerepjátszástól menten személyisége, akrobatikus mozdulatai, sajátos gesztikulációi, spontán imitációi gondoskodtak a jó hangulatról. Érezhető volt, hogy mennyi energiát belerakott a Hangdala megújításába. A zenébe való belefeledkezés, a jó hangulat megteremtése, a zene iránti alázata, a tanítványok iránti szeretete mind érezhető volt a közelében. Művészi-gyermeki énje nem tűr meg semmi szabálytalanságot, pontatlanságot, figyelmetlenséget magával szemben, ha zenéről, a zene oktatásáról van szó. Maximalista.
  Az éneklés során a jelenlévők arca teljesen kisimult, minden kis izom azon dolgozott, hogy a lehető legjobb “oldalát” mutassa. Megfigyeltem, hogy eltűntek a ráncok az arcunkról, mintha egy szépészeti beavatkozásról jöttünk volna. Többek között ezért is ajánlott a Hangdalán való részvétel minden korosztálynak. A fiataloknak a megelőzés végett és az idősebbeknek a már kialakult bőrredők visszarendeződésére tökéletesen alkalmas a Hangdalán való részvétel.
  A zenei élmények mellett lehetőségünk nyílik egymás közelebbi megismerésére, egymás magánéletébe való bepillantásra. Ezáltal tudjuk egymást segíteni tanácsokkal, lehetőségekkel, ötletekkel, javaslatokkal.
  Meglepetés volt a kedvezményes bérlethez való hozzájutás azok számára, akik az alkalmon részt vettek. Nem elhanyagolható tényező ez a mai gazdasági helyzetben, amit mindannyian tapasztalunk a saját bőrünkön. Ez is egyfajta segítségnyújtás az énekelni vágyók számára.
  Csodálatosak voltak az újonnan érkezettek hanganyagai, de megmunkálásra várnak. Sándor tud majd gondoskodni a csiszolásukról, előadói készségük magabiztosságáról, zenei tehetségük elmélyüléséről.
  Sándor zseni. Zseniálisan épít fel minden Hangdalát, mindig képes újat hozni, mást mutatni, mint korábban. Felüdülés a társaságában tartózkodni, energiájából szippantani, példamutató emberségéről meggyőződni.
  Mindenkinek hasonló élményeket, észrevételeket kívánok a következő Hangdalához.
  Szekeres Jutka

  Válasz
  • Fekete-Kiss Sándor

   Kedves Judit,nagyon boldog vagyok, hogy ennyi ennyi jó élménnyel gazdagodtál.
   Haha, te is felfedezted, hogy a HangDala veszélyezteti a szépségipart, és az emberek a végén kevesebb vegyszert vesznek, mert kiváló face lifting, és ránc kisimító módszereink vannak? Ez csodálatos, gyere minél többször, és köszönöm ezt a lenyűgöző beszámolót, amihez hasonlót ritkán lehet olvasni. A Zene legyen Veled, velünk!

   Válasz
 2. Anikó

  Fantasztikus, köszi a beszámolót!
  Gratulálok a megújuláshoz és a hely stílusos felavatásához!

  Válasz

Szólj hozzá!

s2Member®

Pin It on Pinterest

Share This