fbpx

december 13

HangDala Lélekstúdió az önismereti úton

Hangdala lélekstúdió… Aki eljön hozzád az énektanuláson keresztül annyit kap, amennyit képes befogadni abból, amire akkor szüksége van.

A felszínen zene, játék a hangokkal, remek móka. Feltöltődés, amit tovább viszel az otthonodba, a munkádba.  Ha mélyebbre engeded, akkor a napi feszültségen túl elkezdi lassan oldani azokat az elakadásaidat, amikről talán tudtál, de megtanultál velük együtt élni.

Engem a veled való énektanulás elindított egy olyan önismereti úton, ami visszavisz egy olyan önmagamhoz, akire már alig emlékszem. Aki a külvilágtól függetlenül boldog volt és szabad, de nem gyökértelen.

Mindenkinek ajánlom a veled való énektanulást, aki olyan oldaláról szeretné megismerni önmagát, ami eddig hozzáférhetetlen volt a számára vagy olyan minőségi változást szeretne az életében, ami eddig szinte lehetetlennek tűnt.

Nem számít, ha olyan valaki jön hozzád, aki soha nem foglalkozott zenével vagy énekléssel. És az sem, ha profi, aki már „mindent” megtanult. A türelmed és a tapasztalatod mindenkinek segít új erőket, új csodákat felfedezni önmagában.

Ölelés

Nagy Katalin 2022. 12. 10.

 


Tags


You may also like

Beszélgetünk egy jót?

Beszélgetünk egy jót?

Your email address will not be published. Required fields are marked

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}