fbpx

Új tanfolyam: HangDala Énekkalandok Okleveles HangDalásoknak

Szerző: | márc 16, 2022 | Hírek | 0 hozzászólás

Az Okleveles HangDalások régi vágya teljesült:

megindulnak a HangDala Énekkalandok a gyógyító együtt éneklés jegyében!

A rengeteg lezárás, elzárás, a kulturális események betiltása ráébresztett mindannyiunkat, hogy milyen nagy szükség van a méltó emberi léthez a közösségi élményre, és a közösen átélt művészi élményre. Ennek legerősebb formája a közös éneklés!

EZT AZ IGÉNYT ELÉGÍTI KI A HANGDALA ÉNEKKALANDOK GYÓGYÍTÓ EGYÜTT ÉNEKLÉSEI.

Ezekre a klub foglalkozásokra Okleveles HangDalások jöhetnek, akik már részt vettek valamilyen HangDala Beavatáson (Kezdő tanfolyamon, vagy Magánéneken).

HA MÉG NEM VAGY OKLEVELES HANGDALÁS, NEM BAJ, KÖNNYEDÉN AZZÁ VÁLHATSZ AZ ELŐBB EMLÍTETT TANFOLYAMOKON!

A foglalkozásokat heti rendszerességgel tartjuk, egyfajta együtt éneklős klub jelleggel.

Az áprilisi Énekkalandok időpontjait itt találod:

HangDala Énekkaland foglalkozásainak időpontjai:

Szerdánként 18:00-20:00

  • 2022. Április 6. szerda 18:00-20:00
  • 2022. Április 13. szerda 18:00-20:00
  • 2022. Április 20. szerda 18:00-20:00
  • 2022. Április 27. szerda 18:00-20:00

Helyszín: 1085 Budapest Pál utca 2. fszt. 2. 🏡

Részvételi díj: 15000 Ft, vagy 6000 Ft foglalkozásonként

A HangDala foglalkozásainak közösségi jellegét olyan jól megfogalmazta Szekeres Judit, hogy nem tudom visszatartani magam az idézésétől:

Hangdala az innováció jegyében

A csoportos Hangdalán való részvételre elsősorban azoknak van szüksége, akik egy közösséghez szeretnének tartozni, ahol hasonló az érdeklődés, a motiváció, a közös zenei produktum öröme. Az oktatás felépítése hasonló a korábbi Hangdalához, mégis jobban felépített, megszerkesztett, kidolgozottabb tematikán alapszik.

A jókedv természetesen mindvégig jelen van. Sándor paródizálásai, játékos személyisége, humora által a több órás foglalkozás alatt is töretlen a jókedv és szem nem marad szárazon.
Vagy a nevetéstől vagy pedig az éneklés gyönyörétől, a meghatottságtól.

Mindig vannak olyan csapatjátékosok, akik merészebbek, jobban kiengedik a hangjukat, kissé gátlástalanabbak és hozzájuk szívesen csatlakoznak, követik őket a kezdők. Minden Hangdala összejövetelt úgy kell elképzelni, hogy spontán kialakul egy kis kórus. Olyan hamar összeszoknak a tagok, hogy a tanfolyam végére egy szoros egységet alkotnak, s maradandó élményt jelent mindenki számára a közös éneklés.

Alapvetően a személyiségünk szabadságáról, saját művészetünk kibontakoztatásáról is szólnak ezek a találkozások.

Itt mindent lehet……!

Nemcsak énekelünk, hanem kapcsolatot teremtünk egymással, majd keressük a magyarázatot, hogy mi az, ami az éneklésen kívül a csapatba vonzott minket. Gyorsan kialakulnak párbeszédek, közvetlen társas értékelések, telefonszámok cseréje, facebook jelölése. A Hangdala így jó alkalom ismeretségek kötésére, tartós baráti kapcsolatotok kialakítására.

Ezenkívül a Hangdala nemcsak örömszerzésre szolgál, hanem egy terápia is, azok számára, akik mélyponton vannak, kedvetlenek, sőt kifejezetten depressziós lelki állapotúaknak ajánlanám. Nincs az a negatív lelki állapot, amely ne adná meg magát a Hangdala hangulatának. A Hangdala egy lehetőség az önkifejezésre, érzéseink, szenvedélyeink transzformálására.

Aki úgy gondolja, hogy egyáltalán nem tud énekelni; reménytelen eset, mindenképp érdemes részt venni egy Hangdala összejövetelen. Kellemes csalódás érheti………!

Az oktatás alatt szóba kerülhetnek privát élmények és az eltérő véleményeket is bátran lehet kinyilvánítani, egymással ütköztetni. Gátlásaink, blokkjaink feloldását szavatolja a megújult Hangdala és meghatározó a különböző habitusú személyek egységes beszámolója: miszerint egy lelki felemelkedést, megtisztulást élnek át a Hangdala alkalmain.

Meggyőződésem, hogy egyedülálló Sándor módszere az énekoktatás piacán és mindenki számára elérhető cél, hogy a Hangdalán való személyes megjelenést, részvételt követően bátrabban merjen dalra fakadni.

Szekeres Judit

Mit is mondhatnék még? Gyere HangDalázni, és a többit megtapasztaljuk foglalozásról foglalkozásra.

A Zene legyen Veled!

Fekete-Kiss Sándor
A HangDala Énekmestere

0 hozzászólás

Szólj hozzá!

s2Member®

Pin It on Pinterest