fbpx

április 6

Van-e titka a boldog éneklésnek?

0  comments

De van ám!

Megnyugatásul mondom, hogy a titok addig titok, amíg el nem árulom. Én pedig szívesen elmondom a HangDala Énektanfolyamokon, és a Magánének órákon.

A titok nyitja a természetesen, születésedkor megkapott őstudáshoz való visszatalálásban nyugszik. És hogy lehet ide visszatalálni?

Nos, ennek módja az, hogy a bal agyféltekés működésmód egyeduralmát megtörjük, és képességeink másik oldalát is megnyitjuk a magunk számára, azaz szabad utat nyitunk a jobb agyféltekés cselekvésmódok előtt.

Ehhez pedig különböző gyakorlatokon keresztül vezet az út, de ez jelenthet olyan gyakorlatokat is, amiket inkább lehet hangadásnak nevezni. Ezeket jól lehet használni arra, hogy a megfelelő felszabadultság létrejöjjön. Azután pedig egyre kifinomultabb gyakorlatokkal behangoljuk a testünket, lelkünket az egyre pontosabb megvalósulás érdekében.

Elmondható, hogy valami akkor fog megingathatatlanul menni, ha olyan sokat csináltuk, hogy már az unalom sávon is túljutottunk. Amit reflexszé teszünk, automatikussá, az akkor is tökéletesen elő fog jönni belőlünk, ha zavarban vagyunk, vagy ránk jön a lámpaláz.

A mennyiség bizony minőséget szül. Tehát a minőséghez bizony mennyiség szükséges, éneklés, hang használat, dalok megformálása terén. Ehhez pedig sok szeretet, sok érdeklődés kell. De az éneklésben kapott sikerélmények arra sarkallnak minket, hogy újra meg újra énekeljünk, így egyre gyakorlottabbak leszünk.

És ami a legfontosabb: ehhez meg kell tenni az első lépést, ami a megfelelő lendületet is megadja a további fejlődéshez. Erre való a HangDala Kezdő/Beavatás tanfolyam. Csípd el hamar a következőt, ne maradj le róla!

 

HangDala Kezdő (Beavató) Énektanfolyam következő időpontja:

2022. április 9. szombat 10:00-17:00

  • 10:00 Megnyitás, bemutatkozás, alapelvek, bátorság merítés
  • 11:00 Eméleti és gyakorlati alapok
  • 13:00 Ebédszünet
  • 14:00 Beéneklő gyakorlatok elsajátítása
  • 15:00 Az új tudás alkalmazása közös énekléssel
  • 16:30 Zárókör, fennmaradt kérdések megbeszélése, Élménybeszámolók, Oklevelek kiosztása

Helyszín: 1085 Budapest Pál utca 2. fszt. 2. 🏡

Részvételi díj: 15000 Ft
Okleveles HangDalásoknak: 10000 Ft

 

A Zene legyen Veled!

Fekete-Kiss Sándor
A HangDala Énekmestere

Most már nincs más hátra, mint elkezdeni a gyógyító énekhangod kialakítását egy boldogabb valóság megteremtéséhez önmagadért és mindenkiért!


Tags


You may also like

Beszélgetünk egy jót?

Beszélgetünk egy jót?

Your email address will not be published. Required fields are marked

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}