fbpx

Van-e titka a boldog éneklésnek?

Szerző: | ápr 6, 2022 | Énektanulás | 0 hozzászólás

De van ám!

Megnyugatásul mondom, hogy a titok addig titok, amíg el nem árulom. Én pedig szívesen elmondom a HangDala Énektanfolyamokon, és a Magánének órákon.

A titok nyitja a természetesen, születésedkor megkapott őstudáshoz való visszatalálásban nyugszik. És hogy lehet ide visszatalálni?

Nos, ennek módja az, hogy a bal agyféltekés működésmód egyeduralmát megtörjük, és képességeink másik oldalát is megnyitjuk a magunk számára, azaz szabad utat nyitunk a jobb agyféltekés cselekvésmódok előtt.

Ehhez pedig különböző gyakorlatokon keresztül vezet az út, de ez jelenthet olyan gyakorlatokat is, amiket inkább lehet hangadásnak nevezni. Ezeket jól lehet használni arra, hogy a megfelelő felszabadultság létrejöjjön. Azután pedig egyre kifinomultabb gyakorlatokkal behangoljuk a testünket, lelkünket az egyre pontosabb megvalósulás érdekében.

Elmondható, hogy valami akkor fog megingathatatlanul menni, ha olyan sokat csináltuk, hogy már az unalom sávon is túljutottunk. Amit reflexszé teszünk, automatikussá, az akkor is tökéletesen elő fog jönni belőlünk, ha zavarban vagyunk, vagy ránk jön a lámpaláz.

A mennyiség bizony minőséget szül. Tehát a minőséghez bizony mennyiség szükséges, éneklés, hang használat, dalok megformálása terén. Ehhez pedig sok szeretet, sok érdeklődés kell. De az éneklésben kapott sikerélmények arra sarkallnak minket, hogy újra meg újra énekeljünk, így egyre gyakorlottabbak leszünk.

És ami a legfontosabb: ehhez meg kell tenni az első lépést, ami a megfelelő lendületet is megadja a további fejlődéshez. Erre való a HangDala Kezdő/Beavatás tanfolyam. Csípd el hamar a következőt, ne maradj le róla!

 

HangDala Kezdő (Beavató) Énektanfolyam következő időpontja:

2022. június 11. szombat 10:00-17:00

  • 10:00 Megnyitás, bemutatkozás, alapelvek, bátorság merítés
  • 11:00 Eméleti és gyakorlati alapok
  • 13:00 Ebédszünet
  • 14:00 Beéneklő gyakorlatok elsajátítása
  • 15:00 Az új tudás alkalmazása közös énekléssel
  • 16:30 Zárókör, fennmaradt kérdések megbeszélése, Élménybeszámolók, Oklevelek kiosztása

Helyszín: 1085 Budapest Pál utca 2. fszt. 2. 🏡

Részvételi díj: 11900 Ft
Okleveles HangDalásoknak: 9900 Ft
HangDala Énekkalandokkal együtt megrendelve 19900 Ft (23800 )

 

A következő HangDala Kezdőig:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

A Zene legyen Veled!

Fekete-Kiss Sándor
A HangDala Énekmestere

0 hozzászólás

Szólj hozzá!

s2Member®

Pin It on Pinterest