április 24

Új HangDala tanfolyammal gyarapodtunk!

A meghirdetett HangDala Énekkalandok első Műhelytanfolyamát sikerrel megtartottuk 2022. 04. 24-én! Nagyon jól sikerült!

Mitől volt új ez a tanfolyam?

  • Minden eddiginél improvizatívabb volt. Nem volt szoros napirend, menet közben, közösen alakítottuk a programot.
  • Rengeteg alkalommal a közös éneklést szólisztikus megszólalásokkal tarkítottuk, mindenki elénekelt például egy-egy versszakot, és mindenkire sor került. Nagyon élveztük!
  • Többször csináltunk kórus improvizációt is, ami nekem a kedvencem. Gyönyörű harmóniák tudnak így kialakulni teljesen spontán módon.
  • Alkalomadtán közös zenehallgatás, videónézés, zenetörténeti, vagy épp érdekes zeneelméleti ismeretterjesztés is tarkította a tanfolyamunkat!
  • Végig jellemző volt a kívánságműsor jelleg, ami mindannyiunk számára, engem különösen beleértve még izgalmasabbá tette a tanfolyamot. Mindig ott van a kockázat, hogy a hirtelen kialakult kívánság zongorakíséretét elő tudom-e adni a csoporttal? Általában sikerülni szokott, de azért van benne egy kis izgalom ebben is…

A fesztelen hangulat miatt a tanfolyam nem volt kimerítő, frissek maradtunk a végére is! A záró körben ketten is tollat ragadtak, hogy Élménybeszámolót írjanak, ezzel is üzenve Neked, kedvet csinálva a tanfolyamhoz.

Mást terveztem erre a vasárnapra, de örülök, hogy végül emellett döntöttem. A nap folyamán több új dalt is megtanultunk, számomra ismerősöket gyakoroltunk, amik során lehetőség volt spontán szóló éneklésre is.

Ezek az élmények nagyon kalandosra, így játékosan szórakoztatóra sikerültek. A nap folyamán feltöltődtem, fejlődtem, köszönöm szépen, hogy itt lehettem!

Orosi György 2022. 04.24.

Kedves Sándor!

Nagyon vártam a mai napot, és nem csalódtam! Nagyon tetszett a kalandozás, hogy egy dalból 1-1 részt mindig más énekelt el. Ezt egy korábbi együtt éneklős videódban láttam, és már akkor szerettem volna ilyenen részt venni. Tetszett, hogy „vegyes” csapat jött össze, így még sokszínűbb volt a hangzás.

Várom az újabb alkalmat, biztos lehetsz benne, hogy ismét elsőként jelentkezem majd.

Köszönöm a visszaigazolást, hogy talán nem hiába foglalkozom az énekléssel, mert talán nem olyan rossz a hangom, mnt én gondoltam. 🌞 Köszönöm a csodás élményeket!

Varga-Timár Melinda 2022. 04. 24.

Várlak a következő Okleveleseknek szóló tanfolyamokon! Ha pedig még nem vagy Okleveles, könnyen azzá válhatsz a következő HangDala Kezdőn (Beavatás)!

 
A tanfolyamon többen voltunk, de amikor a fénykép készült, már többeknek el kellett menni… 

A Zene legyen Veled!

Fekete-Kiss Sándor
A HangDala Énekmestere

Most már nincs más hátra, mint elkezdeni a gyógyító énekhangod kialakítását egy boldogabb valóság megteremtéséhez önmagadért és mindenkiért!


Tags


You may also like

Beszélgetünk egy jót?

Beszélgetünk egy jót?

Your email address will not be published. Required fields are marked

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  1. Kedves Sandor köszönetet mondok neked hogy játékosan tapasztalom meg nálad az ének órákat és boldogan éneklek!
    Anikó

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}