fbpx

Új HangDala tanfolyammal gyarapodtunk!

Szerző: | ápr 24, 2022 | Hírek, Okleveles HangDalások Élménybeszámolói | 2 hozzászólás

A meghirdetett HangDala Énekkalandok első Műhelytanfolyamát sikerrel megtartottuk 2022. 04. 24-én! Nagyon jól sikerült!

Mitől volt új ez a tanfolyam?

  • Minden eddiginél improvizatívabb volt. Nem volt szoros napirend, menet közben, közösen alakítottuk a programot.
  • Rengeteg alkalommal a közös éneklést szólisztikus megszólalásokkal tarkítottuk, mindenki elénekelt például egy-egy versszakot, és mindenkire sor került. Nagyon élveztük!
  • Többször csináltunk kórus improvizációt is, ami nekem a kedvencem. Gyönyörű harmóniák tudnak így kialakulni teljesen spontán módon.
  • Alkalomadtán közös zenehallgatás, videónézés, zenetörténeti, vagy épp érdekes zeneelméleti ismeretterjesztés is tarkította a tanfolyamunkat!
  • Végig jellemző volt a kívánságműsor jelleg, ami mindannyiunk számára, engem különösen beleértve még izgalmasabbá tette a tanfolyamot. Mindig ott van a kockázat, hogy a hirtelen kialakult kívánság zongorakíséretét elő tudom-e adni a csoporttal? Általában sikerülni szokott, de azért van benne egy kis izgalom ebben is...

A fesztelen hangulat miatt a tanfolyam nem volt kimerítő, frissek maradtunk a végére is! A záró körben ketten is tollat ragadtak, hogy Élménybeszámolót írjanak, ezzel is üzenve Neked, kedvet csinálva a tanfolyamhoz.

Mást terveztem erre a vasárnapra, de örülök, hogy végül emellett döntöttem. A nap folyamán több új dalt is megtanultunk, számomra ismerősöket gyakoroltunk, amik során lehetőség volt spontán szóló éneklésre is.

Ezek az élmények nagyon kalandosra, így játékosan szórakoztatóra sikerültek. A nap folyamán feltöltődtem, fejlődtem, köszönöm szépen, hogy itt lehettem!

Orosi György 2022. 04.24.

Kedves Sándor!

Nagyon vártam a mai napot, és nem csalódtam! Nagyon tetszett a kalandozás, hogy egy dalból 1-1 részt mindig más énekelt el. Ezt egy korábbi együtt éneklős videódban láttam, és már akkor szerettem volna ilyenen részt venni. Tetszett, hogy "vegyes" csapat jött össze, így még sokszínűbb volt a hangzás.

Várom az újabb alkalmat, biztos lehetsz benne, hogy ismét elsőként jelentkezem majd.

Köszönöm a visszaigazolást, hogy talán nem hiába foglalkozom az énekléssel, mert talán nem olyan rossz a hangom, mnt én gondoltam. 🌞 Köszönöm a csodás élményeket!

Varga-Timár Melinda 2022. 04. 24.

Várlak a következő Okleveleseknek szóló tanfolyamokon! Ha pedig még nem vagy Okleveles, könnyen azzá válhatsz a következő HangDala Kezdőn (Beavatás)!

 

A tanfolyamon többen voltunk, de amikor a fénykép készült, már többeknek el kellett menni... 

2 hozzászólás

  1. ANIKO

    Kedves Sandor köszönetet mondok neked hogy játékosan tapasztalom meg nálad az ének órákat és boldogan éneklek!
    Anikó

    Válasz

Szólj hozzá!

s2Member®

Pin It on Pinterest

Share This