fbpx

A résztvevőket összeköti az éneklés szeretetének szenvedélye

Szerző: | máj 7, 2022 | HangDala Kezdő élmények | 0 hozzászólás

Kedves Sándor! Én ugyan már részt vettem egy beavatás énektanfolyamon, sőt egy Énekkalandokon is, de annyira megszerettem a HangDalát, hogy nem tudok leállni és ismét jelentkeztem Beavatásra, mert még van olyan fejlődni valóm, feladatom, amit eddig nem értettem meg, ezért is jelentkeztem ismét.

Sokkal bátrabban énekeltem a többiekkel együtt, mint az előző kettőn, már nem féltem, hogy mi lesz, ha valaki meghallja a hangom és az nem szép. Sándor nagyon jól megtanította nekünk, hogy próbáljunk mindent ösztönből csinálni, hisz a testünk természetes felépítése,működése mindent megold, valamint hogy nem kell mindig szépen, tökéletesen énekelni, csak "kapjuk el" a lényeget és engedjük, hogy megtörténjen.

Iszom Sándor minden szavát, nagyon nagyon jó tanár és egy humoros közvetlen, aranyos ember. Mindenkit bátorítani tudok, ne féljetek, mert nincs mitől! Itt csak jó dolgok történhetnek és a résztvevőket összeköti az éneklés szeretetének szenvedélye, ez pedig hatalmas energiákat mozgat meg! Gyertek, HangDalázzunk együtt minél többen! Köszönjük, Sándor, hogy megadod nekünk a tanulás, fejlődés lehetőségét és köszönjük,hogy vagy nekünk!❤️

Varga-Timár Melinda 2022. 05. 07.

0 hozzászólás

Szólj hozzá!

s2Member®

Pin It on Pinterest