fbpx

Sok humorral, egyéni véleményekkel, meglátásokkal

Szerző: | ápr 24, 2022 | Okleveles HangDalások Élménybeszámolói | 0 hozzászólás

Legutóbbi élményem volt a Hangdalában a vasárnapi Kalandozások. Újszerű volt, rengeteg improvizációval, dalszerzői tehetségünk kibontakoztatásával. Egy dal eléneklésében mindenki szerepet kapott, minden versszakot más énekelt el. A dalok előadásában együttesen vehettünk részt. Lehetőség volt kedvenc zeneszámunk, dalunk, slágerünk saját bemutatására. A bátortalanabbaknak segítettünk, erősítettük őket. Rendkívül jó hangulat alakult ki, mint mindig. Sok humorral, egyéni véleményekkel, meglátásokkal. A szünetekben a közös étkezés során közelebbről is meg tudtunk ismerkedni az új résztvevőkkel. Kérdéseiket megválaszoltuk, elégedetten közölték, hogy nem számítottak ilyen jó társaságra, hangulatra.

Sándor nagyon szuper módon - mint mindig (természetesen nem akarom őt szemtől szembe fényezni) - állította össze a napi programot, mindegyikük számára volt kedvelt stílus, szívesen felénekelhető dal, musical-betét. Sándor saját szerzeménye kifejezetten meglepetést okozott nekünk.

A Hangdalában mindenki érvényesülhet: aki csak személyiségét szeretné erősíteni és azért vesz részt közös programokon, a régebbi tagok, akik fejlődni akarnak és a “profik”, akik át akarják adni az értékeket, örömet akarnak okozni és örömüket megosztani.

Minden jelenlévő számára a legjobb vasárnapi program választás volt a Hangdalán való részvétel, hiszen feltölt, lelkileg-érzelmileg kielégít, örömet generál, erőt jelent a közös éneklés.

Érdemes lesz figyelni, hogy milyen hangulatú Hangdala összejövetelek lesznek a jövőben. Lesz Szenes Iván Emlék-Összejövetel, lesz Hangdala Kívánságkosár, ahol a résztvevőknek 2-3 dal önálló eléneklésére lesz lehetőségük. Hangdala a “Nosztalgia jegyében”, ahol nagyon szép régi slágereket, dalokat lehet előadni akár együtt, akár egyedül előadva.

Kívánom, hogy mindenki találja meg a Hangdalában rejlő építő, szépítő lehetőségeket, a boldogságot, amelyet az éneklés és az éneklés közös szeretete jelent számunkra.

Szekeres Judit

0 hozzászólás

Szólj hozzá!

s2Member®

Pin It on Pinterest