fbpx

április 24

Sok humorral, egyéni véleményekkel, meglátásokkal

Legutóbbi élményem volt a Hangdalában a vasárnapi Kalandozások. Újszerű volt, rengeteg improvizációval, dalszerzői tehetségünk kibontakoztatásával. Egy dal eléneklésében mindenki szerepet kapott, minden versszakot más énekelt el. A dalok előadásában együttesen vehettünk részt. Lehetőség volt kedvenc zeneszámunk, dalunk, slágerünk saját bemutatására. A bátortalanabbaknak segítettünk, erősítettük őket. Rendkívül jó hangulat alakult ki, mint mindig. Sok humorral, egyéni véleményekkel, meglátásokkal. A szünetekben a közös étkezés során közelebbről is meg tudtunk ismerkedni az új résztvevőkkel. Kérdéseiket megválaszoltuk, elégedetten közölték, hogy nem számítottak ilyen jó társaságra, hangulatra.

Sándor nagyon szuper módon – mint mindig (természetesen nem akarom őt szemtől szembe fényezni) – állította össze a napi programot, mindegyikük számára volt kedvelt stílus, szívesen felénekelhető dal, musical-betét. Sándor saját szerzeménye kifejezetten meglepetést okozott nekünk.

A Hangdalában mindenki érvényesülhet: aki csak személyiségét szeretné erősíteni és azért vesz részt közös programokon, a régebbi tagok, akik fejlődni akarnak és a “profik”, akik át akarják adni az értékeket, örömet akarnak okozni és örömüket megosztani.

Minden jelenlévő számára a legjobb vasárnapi program választás volt a Hangdalán való részvétel, hiszen feltölt, lelkileg-érzelmileg kielégít, örömet generál, erőt jelent a közös éneklés.

Érdemes lesz figyelni, hogy milyen hangulatú Hangdala összejövetelek lesznek a jövőben. Lesz Szenes Iván Emlék-Összejövetel, lesz Hangdala Kívánságkosár, ahol a résztvevőknek 2-3 dal önálló eléneklésére lesz lehetőségük. Hangdala a “Nosztalgia jegyében”, ahol nagyon szép régi slágereket, dalokat lehet előadni akár együtt, akár egyedül előadva.

Kívánom, hogy mindenki találja meg a Hangdalában rejlő építő, szépítő lehetőségeket, a boldogságot, amelyet az éneklés és az éneklés közös szeretete jelent számunkra.

Szekeres Judit


Tags


You may also like

Beszélgetünk egy jót?

Beszélgetünk egy jót?

Your email address will not be published. Required fields are marked

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}