fbpx

Megszületett a HangDala Virtuális Flashmob (Karantén)

Szerző: | ápr 7, 2020 | HangDala Videók Audiók, Hírek | 2 hozzászólás

2020 tavasza. Az üzletek zárva, az utcák üresek, az emberek többsége nem megy dolgozni. Karantén van, és a kijárás is korlátozva van.

Van, aki boldog, hogy végre levegőt vehet, sokaknak több idejük jut felfedezni a lelküket, azt a világot, ami a fizikai szemnek láthatatlan, de egy nyugodtabb időszakban ezt is könnyebb észlelni.

Azért a félelem sokaknak hatalmába kerítette a gondolatait, ami, mint tudjuk, nem tesz jót az egészségnek, mivel rombolja az immunrendszert.

Egy másik veszély az unalom, vagy ami még rosszabb, a depresszió. Valahogy ki kell lépni ezekből a csapdákból. Mi segíthet?

Egy kis csapat cselekvésbe fogott. A nehéz idők hősöket teremnek. Ez most egy ilyen nehéz idő. A 27 hős fogta magát, erőt vett a félelmein, elővette a mobilkameráját, és énekelni kezdett.

Íme az eredmény. Szerkesztettem hozzá egy kis drámai elő- és utójátékot, összeraktam a 27 videót és hangfelvételt, és most ünnepélyesen bemutatom a HangDala karantén Flashmobját! Youtubeon, Facebookon is nézhető, HD-ban.

Köszönet a Piramisnak, hála Gallai Péternek, nélkülük nem szólt volna ez a dal a mi hangunkon. És köszönet a hős énekeseknek!

 Lénárd Hajlnalka Ének
Lénárd Hajnalka Cselló
Hatvaniné Erzsébet
Anda Évi
Balázs Ildikó
Barancsi-Molnár Edina
Fail Dóri
Galántai Melinda
Horváth Árpád
Horváth Rebeka
Jancsárik Irén
Jancsó Ági
Jónás Adrienn
Kassai Petronella
Komlósi Feri
Konkoly Emese
Martin Dávid
Molnár Kata Orsolya
Rinyu Nóri
Sziszi Tóth Szilvia
Szuszékos Julianna
Takács Ditta
Török Anna
Ujj Viktor
Ujvárossy Beáta
Váradi Krisztina
Vincze Éva
Wéber Katalin

Ha tetszett, és úgy érzed, valakinek egy kis boldogságra, hitre, életkedvre van szüksége, küldd el neki. Szeretettel adjuk. A Zene legyen Velük is, és pesze velünk.

Fekete-Kiss Sándor
A HangDala Énekmestere

2 hozzászólás

  1. Elvira

    Ngyon jó volt látni, köszönöm! 🙂

    Válasz

Szólj hozzá!

s2Member®

Pin It on Pinterest