fbpx

Boldog Húsvétot! Üzenet a HangDalából

Szerző: | ápr 12, 2020 | HangDala Videók Audiók, Hírek, Livestreams | 0 hozzászólás

Soha nem látott dolgok történnek több milliárd emberrel egyszerre. Egyre több orvos és tudós emeli fel szavát a tudás nevében, és megkérdőjelezi a politikai döntéseket, amiknek most alá vagyunk vetve minden nyugati országban (kivéve Svédország).

Közben tombol a tavasz, ragyog a nap, a levegő szikrázóan egészséges, minden gyönyörű, és az életről énekel. Itt a Húsvét, a Feltámadás, az Élet Ünnepe.

Az élet mindig győzni fog, most is így lesz. Hiába őrzik a parkok, erdők, tengerpartok bejáratát rendőrökkel, az emberek csak eltalálnak a természethez, megmerítkeznek a napfényben, beszélgetnek, és egyre nagyobb tömegekben, kapcsolódnak magasabb énjükhöz, lényükhöz.

Mert ez a megoldás a "vírus fenyegetésére" (már ha van ilyen, nagyon sok tudós más véleményen van), ez a megoldás a statisztikai hamisítások nyomán kialakult fertőző pánikjárványra. Ha mi egyek vagyunk magasabb természetünkkel, nincs mitől félnünk. Sem vírusoktól, sem gonosz hatalmaktól, mert olyasmit hordozunk magunkban, ami legyőzhetetlen.

Erről szól a Húsvét, és a hozzá kapcsolódó húsvéti dallamok is. Ne féljetek. Feltámadás van.

Ebben a videóban megszólaltatok három nyelven is egy ősi dallamot, a "Háromszorszentet", Triszágion.

Itt a híres ókori dallamot éneklem el - erről meg is tanulhatod - három nyelven.

Ez pedig egy gyönyörű ókori szöveg az élet győzelméről a halál felett. Ne féljetek!

Még egyszer ünnepeljük meg a HangDala Virtuális Flashmob résztvevőit! Hamarosan újat csinálunk!

A Húsvétot előkészítő időszakban tizenegy Élő Online HangDala adást csináltunk meg együtt, a felvételeit meg is találod a Youtubeon, Facebookon. Itt ezekről mesélek, és arról, hogy folytatjuk.

Nagyon hamar meg fogom hirdetni az Online HangDala Énektanfolyamot, amihez földrajzi korlátok nélkül csatlakozhatsz, akármelyik földrészen élsz is.

Húsvét vasárnap és Hétfő este pedig ünnepi együtt Hangdalázást tartunk, a meghívót megtalálod a Hírlevélben, illetve a HangDala Facebook Oldalán!

Most ezek voltak a Húsvét Hangdala hírei!

Krisztus Feltámadt! Győzni fogunk!

A Zene és az Élet legyen Veled!

Fekete-Kiss Sándor
A HangDala Énekmestere

0 hozzászólás

Szólj hozzá!

s2Member®

Pin It on Pinterest