augusztus 16

Megnyílt a HangDala Énekhangok Közössége!

0  comments

Örömmel osztom meg veled az izgalmas hírt! A HangDalában mostantól elérhető egy vadonatúj Közösségi Fórum, amely lehetőséget teremt számukra arra, hogy még szorosabb kapcsolatban legyünk egymással, megosszuk élményeinket és ötleteinket, valamint együtt énekeljünk és alkossunk!

Azt hiszem, az évekig tartó lezárások, elszigetelődések után érdemes a válságok megoldása felé indulnunk, ami nem más, mint a KÖZÖSSÉG, a jókedv, a vidámság, a zene és költészet erejével feltöltve.

Miért érdemes csatlakozni a HangDala Énekhangokhoz?

🎶 Közösségépítés: Találkozzunk olyan emberekkel, akik hasonlóan szeretik a zenét és az éneklést. Hozzunk létre új barátságokat és kapcsolatokat!

🎵 Daljavaslatok: Osszuk meg kedvenc dalainkat, és javasoljunk zenéket, amiket együtt énekelhetünk a következő alkalmakon!

🎤 Éneklési lehetőségek: Tervezzünk közös énekléseket és programokat, hogy együtt átélhessük a zenében rejlő varázslatot!

📝 Kérdések és tanácsok: Kérdezzetek és válaszolok! Osszátok meg tapasztalataitokat, és tanuljatok egymástól!

📸 Képek és videók: Oszd meg saját énekvideóidat, zenés pillanataidat, képeidet, és hozz létre egy személyes galériát a fórumon!

Hogyan csatlakozhatsz?

  1. Látogass el a HangDala Énekhangok Facebook Csoportba
  2. Lépj be a csoportba megválaszolva a kérdéseket!
  3. Kezdd el a csevegést, ossz meg tartalmakat, és élvezd a közös éneklést és beszélgetéseket!

Ez a Közösségi Fórum kifejezetten nektek, a HangDalásoknak készült. Számítunk rád, hogy bekapcsolódj és részt vegyél a fórum életében. Várjuk az ötleteidet, véleményedet és azokat a csodálatos pillanatokat, amelyeket együtt teremthetünk!

Ha bármilyen kérdésed van a fórummal kapcsolatban, ne habozz megkeresni minket. Várunk szeretettel a HangDala Közösségi Fórumán!

Dallal a szívünkben, ❤️

Fekete-Kiss Sándor
A HangDala Énekmestere


Tags


You may also like

Beszélgetünk egy jót?

Beszélgetünk egy jót?

Your email address will not be published. Required fields are marked

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}