augusztus 19

Évadnyitó HangDala Közösség Találkozó: Éneklés, Ötletek és Közösségépítés

0  comments

Kedves HangDala Család,

Örömmel hívom meg mindannyiótokat egy közösség építő, évadnyitó találkozóra, ahol együtt formálhatjuk a jövő évi HangDala élményeit és énekléseit.

Más szóval: BULI LESZ!

Időpont: 2023. augusztus 21. hétfő, 18:00-20:00
Helyszín ZOOM  Ezen a linken tudsz előre regisztrálni. Reisztráció szükséges a részvételhez

A Közösség fontossága

Az újonnan indult „HangDala Énekhangok” Facebook csoportunk izgalmas és lendületes kezdeteket élt meg. Már 109-en vagyunk, de ha Te is belépsz, még többen leszünk.

Örömmel osztjuk meg veled, hogy milyen hatalmas érdeklődés övezte a csoport létrehozását, és mennyire élénk és interaktív életet kezdett el élni azóta. Láthatóan egy olyan űrt töltöttünk be az online térben, amelyre az emberek vágytak: egy valódi közösségi térre, ahol megoszthatják énekesi élményeiket, tippeket, inspirációkat, és együtt növekedhetnek a zenei kifejezés terén.

A csoportba történő csatlakozások és a napi interakciók azt mutatják, hogy az embereknek óriási szükségük van arra, hogy igazi közösségbe tartozzanak, és kapcsolódjanak egymáshoz. Az éneklés, a zene és a kreatív kifejezés iránti szenvedélyük összeköti a csoport tagjait, és ebben az új virtuális otthonban mindenki megtalálhatja a helyét.

A „HangDala Énekhangok” csoport olyan hely, ahol osztozhatunk a zenében rejlő boldogságban, megoszthatjuk egymással az énekléssel kapcsolatos tapasztalatainkat és ötleteinket. Ahogy együtt énekeltünk a HangDalában, most is együtt növekedhetünk, inspirálódhatunk és építhetjük a zenei utunkat.

Továbbra is arra törekszünk, hogy a HangDala valóban közösségi élmény legyen, ahol mindenki megtalálja a helyét és kapcsolatokat építhet más lelkes énekesekkel. Bátorítunk mindenkit, hogy csatlakozzon a „HangDala Énekhangok” csoportba, és élvezze a közösségi élményt, amelyet csak a HangDala tud nyújtani. Legyetek részesei a zenei örömnek és a közösségi életnek, ami a HangDala valódi lényegét képezi.

Évadnyitó Buli Online és a HangDalában

Ha még nem részesültél a HangDala varázsában, egy izgalmas ZOOM találkozót kínálok, aktív részvételeddel, hogy megismerhesd, miről is szól a HangDala, és hogy aktívan formálhasd a Közösségünk kibontakozását.

Az Okleveles HangDalások számára a ZOOM találkozó mellett pedig egy különleges lehetőséget ajánlok: egy személyes találkozót, ÉVADNYITÓ BULIT, amin maximum 30 fő vehet részt. Más szóval eldöntheted, hogy a bulin Online (ZOOM) vagy személyesen veszel részt.

A helyfoglaláshoz a linket Hírlevélben küldjük ki az Okleveleseknek.

Ezen az eseményen nemcsak együtt énekelünk, hanem gondolatainkat, ötleteinket és akár dalválasztásainkat is megoszthatjuk, hogy közösen formálhassuk meg a HangDala közösségét, amelyre mindannyian vágyunk.

Kérlek, készülj előre ötletekkel, gondolatokkal és akár dalválasztásokkal is, hogy a találkozón még hatékonyabban dolgozhassunk.

Együtt alkothatjuk meg az Egymillió Boldog Énekhang Közösségét, ahol a zene és az éneklés összeköti és inspirálja a résztvevőket.

Időpont: 2023. augusztus 21. hétfő, 18:00-20:00
Helyszín ZOOM  Ezen a linken tudsz előre regisztrálni. Reisztráció szükséges a részvételhez

Kérjük, a fenti linken jelezd részvételi szándékotokat ezen az eseményen, hogy minden részletet megszervezhessünk.

Légy részese a HangDala Közösség újabb fejezetének, ahol együtt teremthetjük meg az ének és zene örömét!

Minden jót kívánva, a Zene legyen Veled!

Fekete-Kiss Sándor
A HangDala Énekmestere


Tags


You may also like

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Kapcsolatfelvétel

Név*
Email*
Telefonszám
Üzeneted
0 of 350
>