augusztus 19

Évadnyitó HangDala Közösség Találkozó: Éneklés, Ötletek és Közösségépítés

0  comments

Kedves HangDala Család,

Örömmel hívom meg mindannyiótokat egy közösség építő, évadnyitó találkozóra, ahol együtt formálhatjuk a jövő évi HangDala élményeit és énekléseit.

Más szóval: BULI LESZ!

Időpont: 2023. augusztus 21. hétfő, 18:00-20:00
Helyszín ZOOM  Ezen a linken tudsz előre regisztrálni. Reisztráció szükséges a részvételhez

A Közösség fontossága

Az újonnan indult „HangDala Énekhangok” Facebook csoportunk izgalmas és lendületes kezdeteket élt meg. Már 109-en vagyunk, de ha Te is belépsz, még többen leszünk.

Örömmel osztjuk meg veled, hogy milyen hatalmas érdeklődés övezte a csoport létrehozását, és mennyire élénk és interaktív életet kezdett el élni azóta. Láthatóan egy olyan űrt töltöttünk be az online térben, amelyre az emberek vágytak: egy valódi közösségi térre, ahol megoszthatják énekesi élményeiket, tippeket, inspirációkat, és együtt növekedhetnek a zenei kifejezés terén.

A csoportba történő csatlakozások és a napi interakciók azt mutatják, hogy az embereknek óriási szükségük van arra, hogy igazi közösségbe tartozzanak, és kapcsolódjanak egymáshoz. Az éneklés, a zene és a kreatív kifejezés iránti szenvedélyük összeköti a csoport tagjait, és ebben az új virtuális otthonban mindenki megtalálhatja a helyét.

A „HangDala Énekhangok” csoport olyan hely, ahol osztozhatunk a zenében rejlő boldogságban, megoszthatjuk egymással az énekléssel kapcsolatos tapasztalatainkat és ötleteinket. Ahogy együtt énekeltünk a HangDalában, most is együtt növekedhetünk, inspirálódhatunk és építhetjük a zenei utunkat.

Továbbra is arra törekszünk, hogy a HangDala valóban közösségi élmény legyen, ahol mindenki megtalálja a helyét és kapcsolatokat építhet más lelkes énekesekkel. Bátorítunk mindenkit, hogy csatlakozzon a „HangDala Énekhangok” csoportba, és élvezze a közösségi élményt, amelyet csak a HangDala tud nyújtani. Legyetek részesei a zenei örömnek és a közösségi életnek, ami a HangDala valódi lényegét képezi.

Évadnyitó Buli Online és a HangDalában

Ha még nem részesültél a HangDala varázsában, egy izgalmas ZOOM találkozót kínálok, aktív részvételeddel, hogy megismerhesd, miről is szól a HangDala, és hogy aktívan formálhasd a Közösségünk kibontakozását.

Az Okleveles HangDalások számára a ZOOM találkozó mellett pedig egy különleges lehetőséget ajánlok: egy személyes találkozót, ÉVADNYITÓ BULIT, amin maximum 30 fő vehet részt. Más szóval eldöntheted, hogy a bulin Online (ZOOM) vagy személyesen veszel részt.

A helyfoglaláshoz a linket Hírlevélben küldjük ki az Okleveleseknek.

Ezen az eseményen nemcsak együtt énekelünk, hanem gondolatainkat, ötleteinket és akár dalválasztásainkat is megoszthatjuk, hogy közösen formálhassuk meg a HangDala közösségét, amelyre mindannyian vágyunk.

Kérlek, készülj előre ötletekkel, gondolatokkal és akár dalválasztásokkal is, hogy a találkozón még hatékonyabban dolgozhassunk.

Együtt alkothatjuk meg az Egymillió Boldog Énekhang Közösségét, ahol a zene és az éneklés összeköti és inspirálja a résztvevőket.

Időpont: 2023. augusztus 21. hétfő, 18:00-20:00
Helyszín ZOOM  Ezen a linken tudsz előre regisztrálni. Reisztráció szükséges a részvételhez

Kérjük, a fenti linken jelezd részvételi szándékotokat ezen az eseményen, hogy minden részletet megszervezhessünk.

Légy részese a HangDala Közösség újabb fejezetének, ahol együtt teremthetjük meg az ének és zene örömét!

Minden jót kívánva, a Zene legyen Veled!

Fekete-Kiss Sándor
A HangDala Énekmestere


Tags


You may also like

Beszélgetünk egy jót?

Beszélgetünk egy jót?

Your email address will not be published. Required fields are marked

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}