augusztus 21

Közösség, Kreativitás és Hangvarázs: Évadnyitó HangDala Találkozó 2023

0  comments

 

Kedves olvasóm!

Remélem, jól vagy! Örömmel osztok meg veled néhány izgalmas fejleményt a HangDalával kapcsolatban. A HangDalába lassan visszatérnek a régi szép idők hangulatai, és ebben te is kiemelkedő szerepet játszol. Büszkék vagyunk rá, amit elértünk!

Ma éjjel szeretnék neked még egy kis üzenetet küldeni. Célom az, hogy lelkesítselek és meghívjalak a közelgő eseményre, amelyet már bizonyára vártál.

Holnap, 2023. augusztus 21-én, hétfőn este 18:00 és 20:00 között a „Közösség, Kreativitás és Hangvarázs: Évadnyitó HangDala Találkozó 2023” keretében találkozunk. A cikkünk címe már sejtetni engedi, hogy milyen újszerű programra számíthatsz: Éneklés, Ötletek és Közösségépítés.

One Man Orchestra vs. szimfónikus zenekar

Engedd meg, hogy megosszam veled azt átalakulást, ami a HangDala körül történt. Vegyünk például engem: már nem csak egy One-Man-Orchestra vagyok, aki mindent egyedül irányít. Eddig is öröm volt, hogy a közösség élén állhattam, de most még különlegesebbnek ígérkezik, hogy te is részese leszel a közösségünk építésének.

Együtt fogjuk elérni azt, amit korábban egyedül elértünk, de fenntartani nagyon sokáig nem sikerült. Most már közösen hozzuk lére a HangDalával járó varázst.

Ezen a találkozón lehetőséged lesz pár szóban bemutatkozni, tapasztalataidat és ötleteidet megosztani más HangDalásokkal. Készen állunk, hogy együtt énekeljünk, csevegjünk és még agytrösztöt is alakítsunk. Az elkövetkező évadra megtervezünk egy pár különleges, éneklős közösségi programot, és te is beleszólhatsz, hogy milyen irányt vegyen.

Jelen időkben azok az emberek lépnek előre, akik közösen gondolkodnak és cselekszenek. Úgy érzem, hogy mi is ezt tesszük, és szeretettel várlak erre az izgalmas eseményr., Alakítsuk együtt a jövőnket!

Találkozunk holnap, este 18:00 órakor. A HangDala Közösség vár rád a Holló utcában, vagy akár online a ZOOM-on.

A regisztrációs linkeket itt találod:

A ZOOM-on:

.

Ahogy a példa is mutatja, a közösségünk erősödik: a Facebook csoportunk – HangDala Énekhangok – mindössze 6 nap alatt 0-ról 127 főssé nőtt. Ráadásul a hétfő esti ZOOM hívás és az élő találkozó is szép számmal vonzza az embereket, akik már most izgatottan várják az eseményt.

Kérlek, gondolj arra, hogy a változás bennünk kezdődik, és együtt hozzuk létre azt a közösséget, amire mindannyian vágyunk.

Sok szeretettel és izgalommal,

Fekete-Kiss Sándor
A HangDala Ének- és Játékmestere


Tags


You may also like

Beszélgetünk egy jót?

Beszélgetünk egy jót?

Your email address will not be published. Required fields are marked

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}