fbpx

Boldogságot minden Nőnek! ?

Szerző: | márc 8, 2020 | HangDala Videók Audiók, Hírek, Livestreams | 2 hozzászólás

Még mindig Nőnap van, úgy hogy itt a Hírlevélben is köszöntöm a kedves Hölgy Olvasókat a Férfi Olvasók és jómagam nevében!

A Facebookon a rövid kis posztom rengeteg reakciót váltott ki, aminek nagyon örülök. Hiába, a Nők értékelik, ha valaki értékeli őket, és hálás azért, akik ők, amit adnak a világnak, az embereknek, a gyermekeknek, és nem utolsó sorban nekünk, férfiaknak.

Bárcsak mi is adnánk nekik, minél többet. Azt hiszem, elmondhatom, hogy azon vagyunk. 

Én például azzal adok, hogy megtanítom a kedves Nőket énekelni, ami különösen illik hozzájuk, mert a Nő és a Szépség ugyanaz. Egy a lényege a Nőnek és a Szépségnek, és így természetes, hogy a hangdalában a tanítványok 95% nő. Hogy is lenne másképp? 

Szerencsére férfiak is vannak, és ők is imádnak énekelni. Egyre többen jönnek Hangdalázni. 

De az biztos, hogy ha egy férfi szeretettel énekel, azt a hölgyek nagyon nagyra értékelik, különlegesnek érzik. 

Remélem, még sok kedves Hölgyet taníthatok énekelni, szépséget sugározni, fiatal energiákat közvetíteni, mert aki szépséget teremt, az mindig fiatal, mindegy, mi van a Személyigazolványába beírva. 

A mai #68 Facebook Livestreamemen, aminek a címe #68 Köszöntöm a drága Nőket, és amiben egy Weöres Sándor versére írt dalommal köszöntök minden drága Hölgyet. Hallgasd szeretettel, akár Nő vagy, akár Férfitársam. Mindannyiunknak szól ez a dal.

A Zene legyen Veled!

Fekete-Kiss Sándor
A HangDala Énekmestere

Most már nincs más hátra, mint elkezdeni (vagy folytatni) HangDala énektanulmányaidat!

2 hozzászólás

 1. Dr.Heiszman Gézáné

  Kedves Sándor!
  Köszönöm a nőnapi köszöntést! Nagyon szép a dalod! Annyira tetszik, hogy szeretném megtanulni, ha hozzájutok a kottájához. Lehetséges ez valamilyen módon?
  Magamról annyit, hogy DVD-s hangdalás vagyok, mert 200 km-re lakom Budapesttől, így nem áll módomban személyesen részt venni a tanfolyamodon.Nagyon szeretek énekelni.
  Szeretettel üdvözöllek, „a zene legyen veled” is!
  Heiszmanné Kati

  Válasz
  • Fekete-Kiss Sándor

   Hát, nagyon köszönöm, az igazság az, hogy még nem kottáztam le, csak hallás után megtanulható…
   Képzeld el, most a karantén helyzet miatt beindul az Online HangDala, azaz a földrajzi távolságok elvesztik visszatartó erejüket.

   Válasz

Szólj hozzá!

s2Member®

Pin It on Pinterest