január 22

Belépés az icuripicuri világba

0  comments

Galántai Melinda neve talán már nem ismeretlen azok számára, akik egy ideje a HangDala Hírlevélen vannak. Ha beírjuk a weboldal keresőjébe a Galántai szót, 3 zenés videós cikk is megjelenik, amin Melinda énekel. Érdemes meghallgatni, megnézni.

Keresés HangDala Weboldalon: Galántai

Most együtt léptünk fel Melindával a saját kiállítás megnyitóján, ami nagyon nagy siker volt. Mind a fellépésünk, mind pedig a kiállítás maga. Melinda több alkotótársával élethű miniatűröket mutatott be. Meg kell mondanom, hogy ez a fajta műalkotás különös hatással van az emberre. Amikor például hazafele vezettem, a házakat, különösen az irodaházakat, amiknek nagy üvegablakai vannak, bizony kiállítási tárgyaknak lehetett nézni, az irodák a bútoraikkal üvegfalakba zárt kis világok voltak. 

A kiállításon előkaptam a mobilomat, és egy pár fotót készítettem a rengeteg alkotásból találomra kiválasztva egy párat. 

” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Melinda alkotásait a meghívón látod, és közvetlenül utána (a régi Újpesti Vegyeskereskedés, és az Üzenet régi iskolámból két képen). 

A megnyitón elénekeltük a „Járom az utam a macskaköves úton” dalt, nagyon stílusos volt, illetve a saját szerzeményeimből adtunk elő 4-et (Radnóti Két karodban, Páros altató, illetve két modern népdalfeldolgozás).

A kiállítást érdemes megtekinteni, február 10-éig megteheted hétköznap és szombat 10-18 óráig, az Újpesti Polgár Centrum-Újpest Galériában 1042 Budapest Árpád út 66.

Most már nincs más hátra, mint elkezdeni (vagy folytatni) HangDala énektanulmányaidat!


Tags


You may also like

Beszélgetünk egy jót?

Beszélgetünk egy jót?

Your email address will not be published. Required fields are marked

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}