Fekete-Kiss Sándor énektanár

Belépés az icuripicuri világba

Belépés az icuripicuri világba

By on jan 22, 2018 in Hírek | 0 comments

Kövesd a HangDalát!
Facebooktwitterrssyoutube
 

Galántai Melinda neve talán már nem ismeretlen azok számára, akik egy ideje a HangDala Hírlevélen vannak. Ha beírjuk a weboldal keresőjébe a Galántai szót, 3 zenés videós cikk is megjelenik, amin Melinda énekel. Érdemes meghallgatni, megnézni.

Keresés HangDala Weboldalon: Galántai

Most együtt léptünk fel Melindával a saját kiállítás megnyitóján, ami nagyon nagy siker volt. Mind a fellépésünk, mind pedig a kiállítás maga. Melinda több alkotótársával élethű miniatűröket mutatott be. Meg kell mondanom, hogy ez a fajta műalkotás különös hatással van az emberre. Amikor például hazafele vezettem, a házakat, különösen az irodaházakat, amiknek nagy üvegablakai vannak, bizony kiállítási tárgyaknak lehetett nézni, az irodák a bútoraikkal üvegfalakba zárt kis világok voltak. 

A kiállításon előkaptam a mobilomat, és egy pár fotót készítettem a rengeteg alkotásból találomra kiválasztva egy párat. 

Melinda alkotásait a meghívón látod, és közvetlenül utána (a régi Újpesti Vegyeskereskedés, és az Üzenet régi iskolámból két képen). 

A megnyitón elénekeltük a “Járom az utam a macskaköves úton” dalt, nagyon stílusos volt, illetve a saját szerzeményeimből adtunk elő 4-et (Radnóti Két karodban, Páros altató, illetve két modern népdalfeldolgozás).

A kiállítást érdemes megtekinteni, február 10-éig megteheted hétköznap és szombat 10-18 óráig, az Újpesti Polgár Centrum-Újpest Galériában 1042 Budapest Árpád út 66.

Tetszett? Oszd meg!
Facebooktwittermail

Post a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

468 ad