fbpx

Belépés az icuripicuri világba

Szerző: | jan 22, 2018 | Hírek | 0 hozzászólás

Galántai Melinda neve talán már nem ismeretlen azok számára, akik egy ideje a HangDala Hírlevélen vannak. Ha beírjuk a weboldal keresőjébe a Galántai szót, 3 zenés videós cikk is megjelenik, amin Melinda énekel. Érdemes meghallgatni, megnézni.

Keresés HangDala Weboldalon: Galántai

Most együtt léptünk fel Melindával a saját kiállítás megnyitóján, ami nagyon nagy siker volt. Mind a fellépésünk, mind pedig a kiállítás maga. Melinda több alkotótársával élethű miniatűröket mutatott be. Meg kell mondanom, hogy ez a fajta műalkotás különös hatással van az emberre. Amikor például hazafele vezettem, a házakat, különösen az irodaházakat, amiknek nagy üvegablakai vannak, bizony kiállítási tárgyaknak lehetett nézni, az irodák a bútoraikkal üvegfalakba zárt kis világok voltak. 

A kiállításon előkaptam a mobilomat, és egy pár fotót készítettem a rengeteg alkotásból találomra kiválasztva egy párat. 

[ngg_images source="galleries" container_ids="11" display_type="photocrati-nextgen_basic_thumbnails" override_thumbnail_settings="0" thumbnail_width="240" thumbnail_height="160" thumbnail_crop="1" images_per_page="20" number_of_columns="0" ajax_pagination="0" show_all_in_lightbox="0" use_imagebrowser_effect="0" show_slideshow_link="1" slideshow_link_text="[Diavetítés indítása]" order_by="sortorder" order_direction="ASC" returns="included" maximum_entity_count="500"]

Melinda alkotásait a meghívón látod, és közvetlenül utána (a régi Újpesti Vegyeskereskedés, és az Üzenet régi iskolámból két képen). 

A megnyitón elénekeltük a "Járom az utam a macskaköves úton" dalt, nagyon stílusos volt, illetve a saját szerzeményeimből adtunk elő 4-et (Radnóti Két karodban, Páros altató, illetve két modern népdalfeldolgozás).

A kiállítást érdemes megtekinteni, február 10-éig megteheted hétköznap és szombat 10-18 óráig, az Újpesti Polgár Centrum-Újpest Galériában 1042 Budapest Árpád út 66.

Most már nincs más hátra, mint elkezdeni (vagy folytatni) HangDala énektanulmányaidat!

0 hozzászólás

Szólj hozzá!

s2Member®

Pin It on Pinterest