fbpx

A HangDala Újévi Üzenete 2021

Szerző: | jan 8, 2021 | Hírek | 0 hozzászólás

Először is nagyon boldog Új Évet kívánok minden kedves HangDalásnak, és leendő HangDalásnak. Egy eszméletlenül nehéz évet hagytunk magunk mögött, 2020 egy embert próbáló év volt, és valószínűleg a 2021 év is sok meglepetsét tartogat.

De még több fejlődési lehetőséget. Bár fárasztó volt, ha megnézzük, milyen változások történtek bennünk, elcsodálkozunk, mert még sosem változtunk ennyit, most most. És ez talán még jobban fel fog gyorsulni ebben a 2021-es évben.

Ez a változás a HangDalában is megjelenik. A weboldal is változik, erősen dolgozom azon, hogy minél hamarabb publikálhassam az új HangDala tanfolyamokat, új köntösben, új szövegekkel. Lesz például Online végezhető Videó énektanfolyam, várható egy új Online Videó Hangképzés tanfolyam is, ez premier lesz, még senki nem látta.

És sok más, izgalmas, élő, és online is végezhető hibrid tanfolyam is várható, amik igazi közösségi élményt adnak, akár személyesen veszel részt rajtuk, akár a világ másik végén kapcsolódsz hozzá a Neten keresztül.

Szóval nagyon nagy munkában vagyok, ezért nem jelentkeztem gyakran, de most jelentkezem, hogy köszöntselek az Új Évben, és hogy ismertessem mind azt az izgalmas dolgot, amit a háttérben szorgosan készítek a számodra! Nagyon jó lesz!

Onnét tudom, hogy a HangDalák is egyre jobbak, és a Magánének is egyre gyorsabb, eredményesebb, extatikusabb, lélegzetelállítóbb! Mert a munka közben gőzerővel folyik a növendékeimmel, és nemsokára Veled is (vagy már folyik is)!

De most inkább mindent elmondok élőszóban!

HangDala Újévi Üzenet 2021

A Zene legyen Veled!

Fekete-Kiss Sándor
A HangDala Énekmestere

0 hozzászólás

Szólj hozzá!

s2Member®

Pin It on Pinterest