fbpx

Lobogás – Egy Sámánasszony Kiáltása (Világpremier)

Szerző: | dec 25, 2020 | HangDala Videók Audiók | 0 hozzászólás

2020 Karácsonya alkalmából most egy olyan dolgot szeretnék megosztani Veled, ami nagyon mélyen érint, ezért megrendítő számomra kirakni ezt a posztot.

Nagy Sára és jómagam - munkacímnek legyünk most Sarah y Xander - ezt a zenét 2018. augusztus 30-án készítettük.

A mi alkotópárosunk eddig rejtve működött, és most történik meg először, hogy közös akarattal publikáljuk az egyik szerzeményünket. Ez nagy lépés, talán nem is nem csoda, hogy több mint két évet vártunk vele.

A zeneszerzési folyamat úgy történik, hogy mindenféle megbeszélés, előkészítés nélkül egyszerűen leülünk a mikrofonhoz, hangszerhez, és elkezdünk zenélni. Sára énekel, én pedig zongorázok. Kollektív alkotás, improvizáció; ez pont így történt, ahogy most hallani fogod.

A duettünknek azért gondoltam a "Sarah y Xander" nevet, mert Sára énekében a szöveg egy nemlétező nyelv, kitalált nyelv, de talán legközelebb a régi spanyolhoz állhat, ezért is szoktam néha tréfásan "Proto-Spanyolnak" nevezni.

A videó Sára munkája (Sára vizuálisan is nagyon jó), a hangmérnöki munka pedig az én műhelyemben készült. Legyen ez most a mi karácsonyi ajándékunk. Töltse be a világot lélekkel a lelkünkből jövő zene, Lobogás, A Sámánasszony Kiáltása.

Legyen egy olyan jövőnk, ami a Lélekről szól. Teremtő képességeinket mozgósítva a technokrata milliárdosok és trilliárdosok hagymázas disztópiája helyett egy gyönyörű szellemi Új Korszak, a Szabadság és Szeretet világa fog eljönni, mert teszünk érte, hogy így legyen.

Nem hagyjuk, hogy ezt elvegyék tőlünk, hanem a saját kezünkbe vesszük a világunk teremtését, együtt a Teremtővel, a Természettel, nem pedig szembeszállva vele.

Ez a zene, és ez a videó pont erről szól. A döntő szó mostantól a Teremtőé, a Természeté, az Élő Léleké.

Lépjünk át ebbe az új korszakba énekkel, zenével, hittel és megtörhetetlen tetterővel! Ezt kívánjuk Neked, mindannyiunknak:

Megjegyzés: zeneszerzőként a Sandor Kiss nevet használom (nemzetközi színtéren), míg a Hangdalaként Fekete-Kiss Sándor vagyok (magyar területen).

Sarah - Nagy Sára
Sarah - Nagy Sára Ének
Xander - Sandor Kiss Piano
Xander - Sandor Kiss Zongora

Találkozunk ebben az Új Korszakban. Sőt, együtt megteremtjük!

A Zene legyen Veled!

Fekete-Kiss Sándor
A HangDala Énekmestere

És a Sarah y Xander zongoristája.

0 hozzászólás

Szólj hozzá!

s2Member®

Pin It on Pinterest