fbpx

február 28

10. Nem engedhetem meg magamnak?

Csak a gazdagok engedhetik meg maguknak a hangképzést?
Kell-e gazdagság az énekléshez?
Csak a gazdagok engedhetik meg maguknak a hangképzést?

A hangképzést, énektanulást csak a gazdagok engedhetik meg maguknak? Ez egy luxus, ami sokba kerül?

Nos, ez nagyon távol áll a valóságtól. Biztos vannak nagyon drága énektanárok, hangképzés kurzusok, de nekünk most nem erre van szükségünk. A nagyon speciális kurzusokat tényleg azoknak találták ki, akik a pályára készülnek, de nekik sincs szükségük feltétlenül a legdrágább énektanárokra. Persze ha már ott tart valaki, és lehetősége is van arra, hogy megfizesse ezeket a magasabb díjú tanulmányokat, miért ne tenné?

Én ezzel szemben a HangDalát egy olyan énektanfolyammá akartam tenni, ami tényleg mindenkit közel tud vinni az énekléshez, a zene megalkotásának folyamatához, aki vágyik erre. Így aztán arra is törekedtem, hogy a töredékébe kerüljön más, népszerűsítő zenetanfolyamoknak. Ez nem jelenti azt, hogy azok többet nyújtanának, sőt, az is lehet, hogy a HangDala sokkal többet ad, mint amire számítunk. A felülszolgáltatás vitathatatlan része a HangDala Énektanfolyamnak.

Tulajdonképpen nem is csak az éneklésről van szó, egy újfajta életérzés, egy új civilizáció, a művészet újfajta megélése az, amit a résztvevők egybehangzóan állítanak. Érdemes beleolvasgatni a rengeteg Élménybeszámolóba, hogy ráérezzünk, mi is történik itt.

A HangDala lényege a művészet, az alkotó, az előadó és a közönség közötti fal leomlása. Itt újra egy emberben egyesül a művészet élvezője és létrehozója. Azt is mondhatnánk, hogy a HangDala foglalkozások különleges, újfajta koncertek. A zenélés megújításának műhelye.

Ehhez képest sokba kerül? Ki tudja, mi a sok, mi a kevés? Minden relatív. Ami ÉRTÉKET ad számunkra, azt értékeljük. Amiről azt érezzük, hogy kell nekünk, azt megszerezzük, mert így akarjuk, erre vágyunk. A világot valójában a vágyak mozgatják. És akkor mindegy, hogy az, ami a miénk lett, mekkora számösszeget visel magán egy áruházban. Kellett nekünk, és a miénk lett. Ez a történet lényege.

Most már nincs más hátra, mint elkezdeni HangDala énektanulmányaidat!

  • HANGDALA ÉNEKTANFOLYAM – NEM CSAK BÁTRAKNAK!
  • Magánének órák
  • Online HangDala Videó Tanfolyamok

A Zene legyen Veled!

Fekete-Kiss Sándor
énektanár


Tags


You may also like

Beszélgetünk egy jót?

Beszélgetünk egy jót?

Your email address will not be published. Required fields are marked

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}