fbpx

április 17

Alexandra sikerei a HangDalában – Interjú egy növendékkel

Az elmúlt időszakban egyre nagyobb figyelem irányul az énektanulásra és a zenei képzésre. Egyre több ember szeretné fejleszteni a hangját, és kibontakoztatni az éneklésben rejlő lehetőségeket.

A HangDala Énektanfolyamok egy olyan hely, ahol az éneklés szeretete és a zenei kreativitás találkozik. Egy hely, ahol az éneklés egyre magasabb szintre emelhető, és ahol a tanulás örömteli élmény.

Az egyik növendékünk, Schmidt Alexandra, számunkra is egy nagy inspiráció. Az interjúnk során Alexandra elmesélte, hogy mennyire sokat fejlődött az éneklés terén, azóta hogy elkezdte a HangDala Énektanfolyamokat.

A magánórákon az előadói készségeit és a hangképzését fejleszti, és az eredmények már szemmel láthatóak.

Alexandra gondokkal küzdött a levegővel, de azóta sokkal jobb a légzése és ez pozitív hatással volt a hangjára is. Az artikulációja is javult, és most már sokkal érthetőbb az énekhangja.

Az érzelem kifejezésében és a magas hangok éneklésében is fejlődött, és egyre tisztábban, érzelmesebben tud énekelni.

A tanítási módszereknek köszönhetően Alexandra könnyen megtanulja az új mozgásokat és technikákat, amiket az éneklés során használ.

Az angol szövegek értelmét is tudatosabban tanulmányozza, és ez kifejezőbbé teszi az éneklését. Határozottan egyéniek a megoldásai Alexandrának.

Alexandra nemcsak énekel, hanem basszusgitározik, dalszövegírással is foglalkozik és 3 zenekarban énekel. A kollégái is észrevették a fejlődését, és elismeréssel beszélnek róla.

Az interjú során még egy kis éneklést is hallhattunk tőle, ami bár a studiótechnikai problémák miatt nem volt tökéletes, de az biztos, hogy Alexandra hangja egyre jobban formálódik.

Az interjú végén Alexandra engedélyt adott, hogy hívhatják őt telefonon, ha fodrásztudását szeretnék igénybe venni: ‭06 30 726 6889‬

Az elkötelezettsége és a lelkesedése a zene és az éneklés iránt inspiráló és motiváló minden érdeklődő számára.

Alexandra sikerei a HangDalában azonban nemcsak a technikai fejlődésről szólnak, hanem arról is, hogy mennyire megszerette az éneklést, és hogy az éneklésnek köszönhetően még magabiztosabb lett.

Sikerének titka nemcsak a kitartásban és az odafigyelésben rejlik, hanem a megfelelő tanítási módszerekben is. Alexandra az énektanulás során megtanulta, hogyan fejezze ki magát jobban, hogyan érje el a tisztább hangokat és hogyan legyen magabiztosabb az előadások során.

Alexandra példája mutatja, hogy az éneklés nemcsak szórakoztató tevékenység, hanem olyan készségeket is fejleszthet, amelyek a mindennapi életben is hasznosak lehetnek.

Az énektanulás önmegvalósításra és kreativitásra ösztönözhet, és segíthet abban, hogy jobban megismerjük önmagunkat és az érzéseinket. Az éneklés által pedig az életünk sokkal szebb és gazdagabb lehet.

A Zene legyen Veled!

Fekete-Kiss Sándor
A HangDala Énekmestere

Most már nincs más hátra, mint elkezdeni a gyógyító énekhangod kialakítását egy boldogabb valóság megteremtéséhez önmagadért és mindenkiért!

🎵A HangDala Énektanfolyam (Beavatás és Kezdetek) következő időpontja

  • 2023. április 22. szombat 10:00-16:00

Helyszín: 1075 Budapest Holló u. 15. 2/8 (23  🗝 0996)

🥳Okleveles HangDalások Klubjainak időpontjai

  • Minden kedden 18:00-20:00
  • Ezen kívül szombatokon:
  • 2023. április 15. szombat, 11:00-13:00
  • 2023. május 6 szombat 11:00-13:00
  • 2023. június 3. szombat 11:00-13:00

Helyszín: 1075 Budapest Holló u. 15. 2/8 (23  🗝 0996)


Tags


You may also like

Beszélgetünk egy jót?

Beszélgetünk egy jót?

Your email address will not be published. Required fields are marked

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}