fbpx

augusztus 7

Mindenkinek van egy belső hangja

Kedves Sándor!

Sikerült megfejtenem, miért éreztem, érzem úgy, hogy újra el kell mennem a HangDala-ba, és miért „kell” állandóan énekelnem. 

Mindenkinek van egy belső hangja, aki folyamatosan beszél hozzánk, mondja a magáét Nálam ez legtöbbször egy-egy dal, dallam, tulajdonképpen folyton énekelek, akkor is, amikor elvileg csendben vagyok. A HangDala után sokat gondolkoztam, vajon miért van ez így, és arról is, amit leírtam Neked a papírra.

Ott és akkor, azok a szavak nagyon spontán jöttek, – nagyszerű ötlet Tőled ez az „írd le az élményeidet” dolog, a többi szuper dolog mellett, amiben részem volt! – hogy tulajdonképpen mennyire ritkán érzem magam szabadnak, boldognak.

Pedig, – és ezt nagy bölcsen gyakran mondogatom másoknak – kötelességünk boldognak lenni. A saját boldogságunk keresése a fő feladatunk, hiszen abban az állapotban vagyunk igazán önmagunk, akkor vagyunk nagyszerűek, csodálatosak, szabadok, az az igazi önvalónk! Ráadásul A Jót is csak boldog örömben tudjuk tenni. Szerintem. 🙂

Egyvalakinek nem mondtam még ezeket soha. Annak az embernek, aki a folytonos éneklésével akarja felhívni magára a figyelmet, mert el akarja mondani nekem, hogy van egy belső tükröm is. Ne azt a régi foncsorosat nézegessem, amelyben azt látom, hogy dagi vagyok, hiányos a fogsorom, csóró vagyok, ezért gürizzek sokat és még többet, hanem hogy figyeljek végre önmagamra, befelé, arra az emberre, aki valójában vagyok. És most már hallom, azt mondja; 

– „Énekelj, nevess, örülj, légy boldog és szabad végre! Aki tehet ezért valamit, az csakis te vagy…”

Hát ilyeneket mond nekem, ( ki tudja, mióta ismételgeti szegény, mindhiába ) nagyon örülök, hogy végre hallom, és értem is, amit mond! Már csak azt kell kitalálnom, hogy hogyan ne felejtkezzek el róla többé 🙂 Igyekszem figyelni rá minden nap, mert ő-én tudjuk, hogy mitől vagyok és leszek boldog. 

Látod, ebben segített nekem sokat a HangDala, nagyon nagy dolog ez az életemben.
Nagyon köszönöm Neked!! ? és a társaimnak is, akik ott voltak, mert anélkül az emelkedett lelkiállapot nélkül talán sosem kezdtem volna el gondolkodni önmagamról.

El kell még mondanom, hogy május elején jelentkeztem az X-Faktor válogatására, és voltam meghallgatáson az RTL Klub székházában. A „Hold folyó”-t énekeltem. 🙂 Nem kaptam még visszajelzést, és lehet, hogy nem is fogok, amit nem is bánok annyira, maga a meghallgatás is élmény volt. Viszont szeretnék Hozzád magán órákra járni újra, egy-két hónapig, amikor lesz rá lehetőség.
Upppsssz! ez most hosszúra sikeredett, ne haragudj! ?

Hamar Edit


Tags


You may also like

Beszélgetünk egy jót?

Beszélgetünk egy jót?

Your email address will not be published. Required fields are marked

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}