Büszke lehetsz Magadra és az összes eddigi tanítványodra

Szerző: | aug 6, 2019 | HangDala Kezdő élmények | 0 hozzászólás

Szia Sándor, 

Elolvastam a leveled és ez szakadt ki belőlem…. 

Büszke lehetsz Magadra és az összes eddigi tanítványodra, nem hallottam eddig, csak pozitív véleményt!

Ez ritka kincs és Te vagy szíve, lelke, kitalálója, megvalósítója és motorja az egésznek. Ha mindenki ilyen energiával tenné a dolgát sokkal jobb hely lenne a Földünk. De így is “terjedünk” HangDalások, biztos vagyok benne.

Nekem is megfordult az életem, pedig a lányomat szerettem volna “odaszoktatni” Hozzád s örökre hálás vagyok azért hogy el mertem menni, megismertelek és amilyen tapasztalatokat, ismerősöket szerezhettem illetve élményeket éltem át az éneklésben és önmagam megismerésében. 

Ha lesz időm újrázok, remélem még sokszor, addig is ölellek, sok szeretettel: Ann(usk) a ?

Köszönöm ? puszi ☀️

(Török Anna) 2019. 07. 24.

(Válasz tőlem) Drága Annuska, nagyon köszönöm a csodálatos kiszakadásodat, ez egészen kiváteles, amiket írsz, és hálás vagyok, hogy így látod, illetve, hogy ilyen hatással vagyok a világra a munkámmal!
Várlak ám szeretettel!

Válasz Annától:

Drága Sándor,
mindig is így gondoltam, a pozitív emberek csak jobbá tehetik a világot és Te az emberek “keserűségét” (értsd szomorúság, önbecsülés hiánya, szégyen, visszahúzódás, félelem stb.) a tehetségeddel, türelmeddel, a hiteddel, érzékenységeddel, a zenén keresztül és segítségével “édes teherré” változtatod és formálod – és fura mód ez utána már magától is erjed és terjed tovább az emberben és megszabadul a frusztrációitól is. 

Egyébként – ez gondolom Neked is ismerős – néha jónak lenni is nagyon fárasztó, de inspirál, fáradtan is mosolyra késztet, mindig ! önzetlen isteni ajándékként élhető át és büszkeséggel tölt(het) el… 

További szép nyarat Neked és a családodnak, köszönöm hogy megoszthattam a gondolataimat Veled.
Remélem hamarosan találkozunk egy pár dal erejéig újra – Ann(usk) a?

    1. 07.

0 hozzászólás

Szólj hozzá!

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!

Pin It on Pinterest

Tetszik?

Add tovább!