Marosvölgyi Andrea áttörése a 4. órán

Szerző: | aug 7, 2019 | HangDala Videók Audiók | 0 hozzászólás

Marosvölgyi Andrea egy nagyon helyes fiatal hölgy, vállalkozó, coach, tréner, fittnessz edző egy személyben. Fotózással is foglalkozik. Sok mindenben bizonyított már az életben, életében voltak csúcspontok, mélypontok is, ahogy azt kell ahhoz, hogy valaki bölcs legyen, és megismerje önmagát. 

Andi ismerte önmagát annyira, hogy tudta, ami a legnehezebb neki, az a hangjának a használata. Megszólalni mások előtt? Na azt már nem! Hát még énekelni??? Azt végképp nem!

Illetve Andrea van annyira sportos, hogy szereti a kihívásokat. Elhatározta, hogy úgy szerez önbizalmat, hogy a legnagyobb sárkány fejét fogja levágni! Elmegy éneket tanulni! Először egy HANGDALA ÉNEKTANFOLYAM – NEM CSAK BÁTRAKNAK! vett részt, ami meghozta a bátorságát annyira, hogy pár hónappal később jelentkezett Magánórákra is!

Hát az első órán még csak nem is nagyon lehetett hallani a hangját, de azért egy pár dologgal előcsalogattam belőle a “vadállatot”, mert hogy állathangokat is kellett utánoznia. Ennek nem örült rögtön annyira, mert ez nagyon kívül esett a komfort zónáján, de azért mégis csak tudott akár ilyesztő, vagy harcias állathangokat is adni, aminek nagyon örültem.

A további órákon egyre kijjebb toltuk a határokat. A 3. magánórán már 2 oktávot végig tudtunk skálázni, holott először még az is kétséges volt, hogy egyáltalán hangmagasságot tud-e Andi megszólaltatni, vagy visszaadni. 

Ezeken a területeken mind egyre nagyobb lépteket tudtunk tenni, egészen addig, amíg a 4. Magánóráján Andi egyre erőteljesebb hangon, és egyre tisztábban énekelni nem kezdett. 

Hát ez egy kisebbfajta csoda volt, mindkettőnk számára! Az óra végén megörökítettük az áttörésünket videón, amit most szeretettel átnyújtunk! 

Azt hiszem, Andinak csak gratulálni tudunk azért, hogy ilyen bátor, és hogy ilyen gyorsan tud fejlődni mind énekhangban, mind pedig lélekben! Köszönjük Andi, hogy megosztottad velünk ezt a drámai pillanatot! 

A Zene legyen Veled! És minden olvasómmal!

Fekete-Kiss Sándor
A HangDala Énekmestere

0

0 hozzászólás

Szólj hozzá!

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!

Pin It on Pinterest

Tetszik?

Add tovább!