fbpx

Sok szeretet és fejlődés a júniusi Hangdalán

Szerző: | jún 26, 2017 | HangDala Kezdő élmények | 0 hozzászólás

A júniusi HangDala Énektanfolyam megint tovább fejlődött, ez mindig így van, a tanfolyamok egyre jobbak és jobbak, ahogy ügyesedünk, tapasztalunk, nő a hatékonysága is, és az élmény is egyre mélyebb.

Megosztanék két reakciót, amit a tanfolyam után kaptam Facebookon illetve emailben.

Dintsér Andrea két nyelven posztolta a beszámolóját, angolul és magyarul.

Andrea Dintser wrote after the HangDala Singing Course

When Sándor first said, we did not have to learn how to breathe correctly since we were born with the genuine instinct and knowledge of the right breathing, and the only thing we have to do is „reconnecting the dots” and revive this ancient ability, we should not try to control the uncontrollable, but clear all thoughts and let the marvelous right half of our brain do what it was created for, I immediately knew this was the right place for me to learn singing. No rules, no concerns, no complexes. Everything is up to me. Just be present, sing wholehearted, and feel whatever emerges. I simply love it, love HangDala - Énektanfolyamok nem csak bátraknak ! Thanks a million, Mónika Potyondi *****

Amikor Sándor először mondta, hogy nincs szükség arra, hogy megtanuljunk helyesen lélegezni, hiszen ezzel az ösztönös tudással születtünk, és az egyetlen dolog, amit tennünk kell, az az, hogy újra össze kell kötnünk az elveszett pontokat magunkban, újjáéleszteni a helyes légzés ősi képességét, leküzdeni azt a modern reflexet, hogy még a kontrollálhatatlant is kontrollálni akarjuk, kitisztítani a gondolatainkat, és használni a csodálatos jobb agyféltekénket arra, amire teremtődött, rögtön tudtam, hogy jó helyen vagyok ahhoz, hogy énekelni tanuljak. Nincsenek szabályok, nincsenek gátak, nincsenek komplexusok. Minden csakis rajtam múlik. Csak jelen kell lennem, énekelni szívből, és átérezni bármit, ami előbukkan bennem. Egyszerűen imádom, imádlak HangDala - Énektanfolyamok nem csak bátraknak ! Köszönöm Mónika Potyondi

Köszönöm, Andrea! ?

Kovács Krisztina írta:

Kedves Sándor! 

Ezúton is szeretném megköszönni a múlt hétvégi HangDalán szerzett élményeket! 

Azért vártam eddig a levelem megírásával, mert még figyeltem magam, hogy milyen hatások, változások érnek és hogy azok maradandóak-e.

Nagyon sokat jelentett nekem a hétvége. Egyértelműen érzem a tanfolyam hatásait, végre sokkal jobban merek HANGOT ADNI az érzéseimnek, gondoltaimnak, véleményemnek. És ez nagyon felszabadító, megkönnyebbülést adó érzés. 

Azóta merek énekelgetni (otthon, egyedül), dúdolgatni és úgy érzem, valami áttörés tényleg történt, mert végre jön is ki hang a torkomon. 🙂 Élvezem, hogy megkeresem a régi kedvenc dalaimat és végre tudom énekelni.

Köszönöm, hogy kidolgoztad és átadtad nekünk a módszeredet! És köszönöm a sok-sok biztatást és kedves szót!

Szeretnék még Hozzád menni tanfolyamra, talán még magánórára is. És nagyon örülnék, ha időnként tartanál újra éneklős esteket, vagy szférák zenéjét, stb. 🙂

Köszönettel, Krisztina

Köszönöm, Krisztina, és mindenkinek köszönöm a részvételt, igazán izgalmas tanfolyam volt! Júliusban újra lesz HANGDALA ÉNEKTANFOLYAM – NEM CSAK BÁTRAKNAK!, és HANGDALA ÉNEKTANFOLYAM – NEM CSAK BÁTRAKNAK!, ha akarod, mindkettő! Várlak szeretettel!

HANGDALA ÉNEKTANFOLYAM – NEM CSAK BÁTRAKNAK!

HANGDALA ÉNEKTANFOLYAM – NEM CSAK BÁTRAKNAK!

Most már nincs más hátra, mint elkezdeni (vagy folytatni) HangDala énektanulmányaidat!

0 hozzászólás

Szólj hozzá!

s2Member®

Pin It on Pinterest

Share This