Virbling Jani – HangDala Vacsorakoncert 2017. február 26.

Szerző: | márc 8, 2017 | HangDala Videók Audiók | 0 hozzászólás

Virbling Jani most lépett fel először nyilvánosan! Gratulálunk a bátorságához, és az előadáshoz! Csak így tovább!

Szia Sándor!

Nagyon köszönöm a tegnap esti koncertet, nagy élmény volt! Tegnap alig bírtam elaludni, folyton a koncert élményein járt az eszem. Én személy szerint az első számnál izgultam a legjobban. Mielőtt színpadra léptem egy rövid kis meditációval nyugtattam meg magam valamennyire, illetve amikor énekeltem követtem tanácsod és csak a zenére figyeltem nem kifelé. Hála istennek beváltak trükkök 🙂 Ja és szerintem Te voltál az est legjobbja, a zenei tudásoddal, felszabadultságoddal és a humoroddal színt vittél a koncertbe!

Nagyon örülnék a folytatásnak, ha van fejlemény az új koncertről kérlek jelezd majd felém.

Szép estét!

Üdv,

Jani

Jani három számot adott elő ezen a Vacsorakoncerten.

Kattints a linkekre, hogy magán a Youtubeon tudd meghallgatni a számokat. A videók HD minőségűek, hála Szor Olivér kiváló videós munkájának! Javaslom, hogy a fenti linkekre kattintva nézd meg a videókat, mert úgy kapod a legjobb minőséget! Ne felejtsd el lájkolni a videókat, iratkozz fel a hangdala Youtube csatornára, és oszd meg a számokat barátaiddal! Érdemes a hangdala Youtubera feliratkozni, mert a jövőben is rengeteg új videót publikálunk!

De ezen az oldalon is megnézheted a videókat, ezeket is meg tudod osztani a megfelelő gombok segítségével, és szívesen veszem hozzászólásaidat!

Jó szórakozást!

Most már nincs más hátra, mint elkezdeni (vagy folytatni) HangDala énektanulmányaidat!

0

0 hozzászólás

Szólj hozzá!

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!

Pin It on Pinterest

Share This

Megosztasz?

Osszál meg barátaiddal!