fbpx

Komlósi Feri – HangDala Vacsorakoncert 2017. február 26.

Szerző: | márc 8, 2017 | HangDala Videók Audiók | 0 hozzászólás

Komlósi Feri régóta zenél, gitárosként van egy együttese, a Napvilág. Gitártudása mellett elkötelezetten fejleszti énektudását.

Kedves Sanyi, és Mindenki!

Csodás élmény volt a tegnapi koncert, még mindig a hatása alatt vagyok.

Első sorban szeretném kifejezni a hálámat Neked, Sanyi, hogy végtelen türelemmel és odafigyeléssel segítesz abban, hogy egyáltalán eljuthattam idáig, s lehetőséget adtál , hogy ezen a koncerten még egy nagy lépést tehettem saját akadályaim legyőzésében.

Bevallom, le vagyok nyűgözve, hogy milyen tehetséges, csodás hangú, egyéniségekből álló csapat gyűlt össze. Biztos vagyok benne, hogy többetekről még hallani fog a nagyközönség. Örülök, hogy köztetek lehetek! Remélem, legközelebb beszélgetni is többet tudunk majd.

Annyira kézzel fogható volt a szeretet a levegőben, hogy amikor kiálltam, csak arra tudtam gondolni, hogy ezt valamiféleképpen mindenképpen viszonozni szeretném. Az volt bennem, hogy adni akarok. Élményt, szeretetet. Ami bennem van... Valami hihetetlen mértékű oda-vissza áramlást tapasztaltam. Pedig álltam már néhányszor színpadon, de ilyen mértékben ez ég soha nem éltem át.

Még egyszer köszönöm Mindannyiótoknak 🙂

Annak pedig különösen örülök, hogy lesz folytatás. Szuper lesz!

nagy ölelés mindenkinek

Feri

A Vacsorakoncerten két számot adott elő, A la Mancha Lovagja Musicalből az Impossible Dream-et énekelte (Álomdal), és saját vers megzenésítését József Attilától, a Naphimuszt.

Kattints a linkekre, hogy magán a Youtubeon tudd meghallgatni a számokat. A videók HD minőségűek, hála Szor Olivér kiváló videós munkájának!

Javaslom, hogy a fenti linkekre kattintva nézd meg a videókat, mert úgy kapod a legjobb minőséget!

Ne felejtsd el lájkolni a videókat, iratkozz fel a hangdala Youtube csatornára, és oszd meg a számokat barátaiddal! Érdemes a hangdala Youtubera feliratkozni, mert a jövőben is rengeteg új videót publikálunk!

De ezen az oldalon is megnézheted a videókat, ezeket is meg tudod osztani a megfelelő gombok segítségével, és szívesen veszem hozzászólásaidat!

Jó szórakozást!

 

Most már nincs más hátra, mint elkezdeni (vagy folytatni) HangDala énektanulmányaidat!

  • HANGDALA ÉNEKTANFOLYAM – NEM CSAK BÁTRAKNAK!
  • Magánének órák
  • Online HangDala Videó Tanfolyamok

0 hozzászólás

Szólj hozzá!

s2Member®

Pin It on Pinterest

Share This