fbpx

január 2

A HangDala Karácsonyi koncertje kísérleti közvetítéssel 2022. 12. 29.

0  comments

Két nappal 2022. Szilvesztere előtt hosszú idő után megint volt HangDala Házikoncert. egyben kísérleti koncert is volt, mert Livestreamként is közvetítettük egyenesben!

A kezdő kis hibák, bakik (pl. a mikrofon nem mindig volt előttem, így nem mindig lehetett hallani jól a szövegemet) gyarapították a tapasztalatainkat, hogy mi kell egy jó Livestreamhez, pláne, ha koncertről van szó, de biztos vagyok benne, hogy a legközelebbi már sokkal jobb lesz.

Mert hogy ezentúl rendszeresek lesznek ezek az alkalmak! Remélem, a következőkön egyre többen leszünk, mind élőben, mind pedig az online közvetítésen.

A mostani koncerten szerepeltek Komoróczki-Steiner Heni (My Fair Lady „Csudijó”), Komoróczki-Steiner Péter Papageno (Mozart Varázsfuvola) Uj Viktor Szép Júlia (Zorántól), Kiss Fruzsina Zoé pedig Händel g moll fuvolaszontáját és Pellard Boleróját játszotta. A végén pedig kórus improvizáltunk is egyet.

Itt a kísérleti közvetítés felvétele, és ezzel kívánok boldog új évet 2023-ra, és sok sikeres és vidám HangDala Koncertet, élőben, és Livestreamben közvetítve!

A Zene legyen Veled!

Fekete-Kiss Sándor
A HangDala Énekmestere

[videopress lFM2oWBb]

 


Tags


You may also like

Beszélgetünk egy jót?

Beszélgetünk egy jót?

Your email address will not be published. Required fields are marked

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}