fbpx

A HangDala Karácsonyi koncertje kísérleti közvetítéssel 2022. 12. 29.

Szerző: | jan 2, 2023 | Livestreams | 0 hozzászólás

Két nappal 2022. Szilvesztere előtt hosszú idő után megint volt HangDala Házikoncert. egyben kísérleti koncert is volt, mert Livestreamként is közvetítettük egyenesben!

A kezdő kis hibák, bakik (pl. a mikrofon nem mindig volt előttem, így nem mindig lehetett hallani jól a szövegemet) gyarapították a tapasztalatainkat, hogy mi kell egy jó Livestreamhez, pláne, ha koncertről van szó, de biztos vagyok benne, hogy a legközelebbi már sokkal jobb lesz.

Mert hogy ezentúl rendszeresek lesznek ezek az alkalmak! Remélem, a következőkön egyre többen leszünk, mind élőben, mind pedig az online közvetítésen.

A mostani koncerten szerepeltek Komoróczki-Steiner Heni (My Fair Lady "Csudijó"), Komoróczki-Steiner Péter Papageno (Mozart Varázsfuvola) Uj Viktor Szép Júlia (Zorántól), Kiss Fruzsina Zoé pedig Händel g moll fuvolaszontáját és Pellard Boleróját játszotta. A végén pedig kórus improvizáltunk is egyet.

Itt a kísérleti közvetítés felvétele, és ezzel kívánok boldog új évet 2023-ra, és sok sikeres és vidám HangDala Koncertet, élőben, és Livestreamben közvetítve!

A Zene legyen Veled!

Fekete-Kiss Sándor
A HangDala Énekmestere

 

0 hozzászólás

Szólj hozzá!

s2Member®

Pin It on Pinterest