fbpx

Fantasztikus megéléseink és ajánlások a 2023. januári HangDala Énektanfolyamon

Szerző: | jan 17, 2023 | HangDala Kezdő élmények | 0 hozzászólás

2023. január 14-én megint volt egy felejthetetlen HangDala Énektanfolyam.

A kedves Hangdalások szívből ajánlják a HangDalát Neked! Íme, miket írtak a 2023. január 14. szombati HangDala után...

A kérdés az Élménybeszámoló lapon ez volt:

A tanfolyami élményeid alapján ajánlanád-e a HangDala Énektanfolyamot, és ha igen, miért?
Ha a válasz nem, mi hiányzik a HangDalából ahhoz, hogy szívesen ajánljad?

És ezek a válaszok születtek:

Igen, szívemből ajánlom a tanfolyamot, mert pont azt éreztem itt meg, amiért jöttem. A legjobb szó rá nekem most az, hogy SZÍVNYITOGATÓ. Nem gondoltam, hogy az alatt az egy alkalom alatt meg fogok tanulni énekelni, de azt a motivációt, lendületet, örömöt és vágyat mindenképpen megkaptam, és megéreztem, ami ahhoz kell, hogy folytatni akarjam.
Most már teljesen biztos vagyok benne, hogy az éneklés sokkal többet hozhat, mint "jó énekhangot". És ehhez a Sándorban lévő csoda és tudás a lehető legjobb hozzájárulás. Nem jártam még énektanárhoz, de biztos vagyok benne, hogy Sándor módszere rendhagyó.

Sz. Anna 2023. 01. 14.

Köszönöm, Anna! A válaszom az, hogy folytatjuk!

Első sorban azért ajánlanám, mert nem kell önállóan hallatnom a hangomat mások előtt, amitől sokkal kötetlenebb, fesztelenebb lesz az egész. Kellemes környezetet, barátságos légkört teremt Sándor.
Igazi öröméneklés volt. Köszönöm!
Annak örülnék, ha a ha a csoport mehetne tovább, több csoportos lehetőségnek örülnék.
Tudom, hogy idő hiányában ezt nehéz kiviteleznem, de ha lesz rá lehetőség, biztos lesz folytatás.

2023. 01. 14. Uhrin Szilvia

A csoportos lehetőség nagyon jó ötlet! Pont most dolgozom azon, hogy a Transzformáció a Hangodon Keresztül (Prémium Magánének) csoportosan is elérhető legyen...

Én mindenképpen ajánlanám, mert itt egy olyan közeg van, akik nem azért jöttek, hogy ítélkezzenek, hanem hogy együtt csinálhassuk azt, ami szeretünk, énekelni.

Nagyon gyorsan elrepült ez a 6 óra, éd közben csomó elméleti és gyakorlati dologgal is gazdagodtam a végére. Szerintem az egész tanfolyam jól volt felépítve, mert az elején volt az elméleti rész, amit a későbbiekben tudtunk is alkalmazni. Sándor nagyon mosolygós, pozitív, és ami a legjobb, hogy lelkesítő.

Meghozza a bátorságot, így a végére már tök bátran és magabiztosan tudsz majd énekelni.

Dénes Bora Ajsa 2023. 01. 14.

Bizony, Bora is ragyogó volt, és remélem, még folytatjuk, és komoly csúcsokat fogunk meghódítani...

Igen, ajánlanám azért, hogy ráérezzenek az áramlásra, hogy mi is az, és hogyan lehet létrehozni, rákapcsolódni az zene örömére 🙂

D. Zs. 2023. 01. 14.

Ez megint nagyon ragyogó volt, és köszönöm a részvételeteket! Nagyon inspiráló és lelkesítő volt az egész nekem is, és lesz folytatás! Például az Okleveles HangDalás együtt énekléseken!

A Zene legyen Veled!

Fekete-Kiss Sándor
A HangDala Énekmestere

  Most már nincs más hátra, mint elkezdeni a gyógyító énekhangod kialakítását egy boldogabb valóság megteremtéséhez önmagadért és mindenkiért!

  Ha még nem csináltad meg... A Kvíz kitöltésével ajándékba megkapod a hozzáférést az Ingyenes Minitanfolyamhoz is, ami lépésről lépésre végigvezet az első lépéseken. Ha már megvan az új Minitanfolyam akkor csak a tesztet töltöd ki, a hozzáférést már korábban megkaptad. Ebben az esetben nézd meg az Emailjeidet...

   

  0 hozzászólás

  Szólj hozzá!

  s2Member®

  Pin It on Pinterest

  %d bloggers like this: