Hornyik Zita az első HangDala Énektanfolyam és Magánóra után

Szerző: | aug 2, 2019 | HangDala Videók Audiók | 0 hozzászólás

Hornyik Zita a 2019. Júliusi HangDala Énektanfolyamon vett részt, többször kipróbáltuk a szólózást is vele (általában közös éneklés van, de kívánság szerint bárki kipróbálhatja a szóló éneklést is a tanfolyam során), így már előre látszott, hogy nagyon éneklésre termett, tehetséges valaki. Ezért nem is volt meglepő, hogy Zita jelentkezett Magánénekre. 

Mostantól más rendszerben csináljuk a Magánének órákat, mint eddig. A programot elneveztem “Transzformáció a Hangodon Keresztül” névre, és már vannak is növendékeim az új rendszerű Magánének oktatásban.

A különbség a régi Magánének és a mostani Transzformáció a Hangodon Keresztül program között abban rejlik, hogy egy meghatározott időszakaszra (általában 3 hónap, 12 hét) a növendék és én elhatározást teszük, hogy mit szeretnénk elérni, milyen tervek, vágyak, víziók vannak az elkövetkező időszakra. Emellett a vízió mellett mindketten elköteleződünk, így sokkal mélyebb és erőteljesebb folyamatot élünk meg a Magánének órák során.

A horizontális előrehaladás helyett a fejlődésnek íve van. A különbség leírhatatlanul nagy. Így sokkal nagyobb élmény mindkettőnknek a Transzformációs program, és többszörös a haszna is. 

Erre a programra úgy lehet jelentkezni, hogy egy megbeszélést tartunk zongora mellett, ahol kipróbáljuk az éneklést is, vagy gyakorlatokat, hangadást, zenéket (ki hol tart), és aztán részletekbe menően megbeszéljük az együttműködés módjait. 

Zita is így került be ebbe a programba, és most már meg is volt az első foglalkozása!

A foglalkozás után megkérdeztem, hogy csinálhatunk-e egy videó interjút, és Zita igent mondott! Sőt, a videó végén elhangzik a Drága Szülői Ház című Hegedűs a Háztetőn Musical dal. Ez egy rögtönzött előadás volt, mert a dalt még nem volt alkalmunk kigyakorolni, az órán csak kétszer végig énekeltük.

Íme az eredmény!

Hornyik Zita Első Órája után

A programra folyamatosan lehet jelentkezni! Várlak szeretettel!

A Zene legyen Veled!

Fekete-Kiss Sándor
A HangDala Énekmestere

0

0 hozzászólás

Szólj hozzá!

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!

Pin It on Pinterest

Tetszik?

Add tovább!