fbpx

július 24

Email Párbeszéd a HangDala Énektanfolyam után

Köszönöm szépen a megküldött anyagokat, nagyon korrekt és kedves Tőled, hogy ezzel utólag is megtámogatod a két napos tanfolyamot. A beéneklős hanganyagot be is állítom a telefonomra, hogy a kocsiban gyakoroljak rá.

Nagyon különleges volt az ének hétvége, nem voltam még hasonló, csoportos éneklős programon és nagyon szimpatikus a hozzáállásod.

A két nap legemlékezetesebb pillanata számomra a Deva Premal Om mani feldolgozás volt, sok Devát hallgatok, de ezt a mantrát nem ismertem. Utólag meghallgattam és rá sem ismertem, őszintén, a te feldolgozásod a zongorás kísérettel sokkal mélyebbre visz, azonnal megnyitotta a szívemet az eredeti könnyedebb hangszereléséhez képest. Ha van kapacitásod rá, ennek a hanganyagát is szívesen hallgatnám, ha egyszer felveszed. Nagyon érzékeny vagyok a zenére és magával ragadó, ahogy zongorázol, ezt minden számban megtapasztaltam.

A hétvégével kapcsolatban annyit még szeretnék megosztani, hogy teljesen külsősként nehéz volt bekapcsolódnom az ismeretlen számokba, illetve az segítség lenne, ha a technikai résszel többet foglalkoznánk, mert a csoport énekléssel hiába éneklem a többiekkel többször a számot, ugyanott vagyok pontatlan. Bár gondolom ez már magánórás kérdés.

Köszönöm még egyszer az élménydús hétvégét.

D.

Válaszom D-nek

Kedves D.!

Nagyon köszönöm ezt az igen tartalmas és sűrű levelet, visszajelzést, egészen elképesztő, milyen jó dolgokról írsz.
Először is örülök, hogy tetszik a letölthető anyag, mint eszköz, lehetőség, jó érzés, ha az ember velemi hasznosat tud kitalálni mások számára.

Ez az Om Mani Padme Hum élményed nagyon fantasztikus, az is, hogy a mi előadásunk még nagyobb hatást is adott, mint az eredeti… Ilyen sokszor van a HangDalában 🙂 Nem biztos, hogy minden mindig tökéletesen sikerül (ez egy vicces mondat lett ?), de valamitől mégis. Már mások is mondták, hogy valaminek az eredetijét meghallgatták “és a mienk jobb volt”…

A pontatlanságok, meg ilyesmik valóban nem mindig korrigálhatóak közös énekkléssel (bár nincs kizárva, hogy menet közben rájössz valamilyen megoldásra), de hát nem is lehet mindent egyszerre és azonnal, van, aminek érnie kell, külön figyelmet adni neki, stb… Erre tényleg jó lehet az egyéni One-on-one képzés. Ez a dolog teljesen egyénre szabott minden részletében. ? Ha érdekel, összehozhatunk egy találkozót, beszélgetést erről a lehetőségről. 

Szeretettel, a Zene legyen Veled! ?

Sándor

Most már nincs más hátra, mint elkezdeni (vagy folytatni) HangDala énektanulmányaidat!


Tags


You may also like

Beszélgetünk egy jót?

Beszélgetünk egy jót?

Your email address will not be published. Required fields are marked

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}