Ha messze szállsz

Szerző: | ápr 23, 2019 | HangDala Videók Audiók | 2 hozzászólás

Egy újabb nagyon jól sikerült zenés videóval szeretnék kedveskedni Neked.

A Youtube alkotó trió megint összeállt, most Ujj Viktorral, Yollee59-el (azaz Jolival) és jómagammal. A dal, amit megvalósítottunk, egy gyönyörű orosz szerzemény, Igor Nyikolajevvel (zeneszerző), és Pavel Zhagunnal (szövegíró), a címe “Tam Nyet Menya” (magyarul a cím “Ha messze szállsz”).

Joli elkészítette a videót, és egyszerűen zseniális lett, komolyan, érdemes megnézni!

Joli ezt írta később nekünk:

Sziasztok! Ráléptem véletlenül a fülhallgatómra, ezért ma vettem egy újat…és meghallgattam-néztem a Dalunkat…Hihetetlen új élmény volt…Sándor! ilyen szépen és ekkora érzelmi töltéssel még soha nem hallottalak, elakadt a lélegzetem és megállíthatatlanul csorog a könnyem…Viktor! Olyan szépen együtt élsz a zenével, hogy szinte beleolvadtál, eggyé váltál vele…most hallom már az apró rezdüléseket, amiket eddig csak éreztem…észre sem vettem, hogy rossz volt a fülhallgatóm…azzal is szépnek éreztem, de ezzel valóban úgy érzem, átjárja minden sejtemet a dal…még egyszer meg kell köszönnöm, hogy meghívtatok és részese lehettem ennek a csodának. 

Köszönöm: Joli

Ez eléggé csodálatos üzenet volt. Erre valami ilyesmit írtunk Viktorral közösen:

Kedves Joli!

Ezt a levelet most együtt írjuk – Viktor, és én – és hálálkodunk az égnek, hogy ráléptél a régi fülhallgatódra! Nagyon jól tetted! Mert hogy örülök, hogy mindezeket így megérezted, és a Viktor is csatlakozik (itt az énekteremben) az előtte szólóhoz. Imádom, hogy a sejtjeidben is érzed ezeket az érzéseket, áramlatokat, energiákat! Legyenek gyógyító, felemelő Energiák, és kísérje minden mozdulatodat ÁLDÁS!
Köszönjük, hogy ilyen csodás alkotótárs vagy, és persze ezek után is azok leszünk, ahogy eddig is, “mindig, most és mindörökkön örökké” (Ámin – mondta Viktor).
Boldog Húsvétot!
Sándor és Viktoár (Victoire)

Kérlek, miután megnézted itt, látogasd meg a Youtube-on (is) a videót, és ott (is) hagyjál egy kommentet, Joli nagyon örülne ennek. Persze én is nagyon örülök, ha a hangdala weboldalon kommentet hagysz a poszt alatt…

Köszönöm a figyelmedet, remélem, kellemes pillanatot szereztünk neked a Húsvéti ünnepek után…

0

2 hozzászólás

  1. Márti

    Gyönyörű!

    Válasz

Szólj hozzá!

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!

Pin It on Pinterest

Tetszik?

Add tovább!