fbpx

december 29

Fail Dóri Elfelejtett dala a 4. óráján

Fail Dóri Újhartyánból talált el a HangDalába, és rögtön feltűnt, hogy rendkívüli tehetséggel van megáldva. Persze azonnal megbeszéltük, hogy az önbizalom vonalán jelentőset fogunk előrelépni, hogy nagyobb önbizalommal kedvet kapjon fellépni.

Erre lenne is alkalma, mert otthon a saját Wellness Panziójukban számtalan alkalom van arra, hogy a külföldi és magyar vendégeket zenés műsorokkal szórakoztassák.

Dórit a 4. óráján arra inspiráltam, hogy vegyük fel az egyik számát, az Elfelejtett dalt Cserháti Zsuzsától. Szerencsére Dóri önbizalma már most is nagyon megerősödött, úgy hogy nem kellett sokat kapacitálnom, könnyen kötélnek, azaz mikrofonnak állt, és gyönyörűen felénekelte első hangfelvételét. Nem, nem felejtette el a dalt, így az Elfelejtett dal cím kicsit megtévesztő. A zongorakíséretet természetesen én szolgáltattam neki.

Amikor hazament, megkértem, hogy mutassa meg a családjának, apukájának, növérének, férjének a felvételt, már csak azért is, mert ez egy zenélős család, és gondoltam, hogy ha meghallják Dóri előadását, akkor tovább fogják növelni az önbizalmát. Dóri ígéretéhez híven megírta a családi reakciókat:

Kedves Sándor!
Nagyon szépen köszönöm!

El is küldtem rögtön a családnak is.Mindenki „el van ájulva”. 🙂 

Apum első reakciója az volt, hogy színpadérett. Nővérem pedig a zongorakíséretet is kiemelte, hogy csodálatos, különleges.

Az én véleményem pedig, hogy egy nagyszerű pozitív megerősítést kaptam amitől mindig csak jobb lesz 🙂 Köszönöm mégegyszer!
Üdvözlettel,
Fail Dóra

Akkor most jöjjön maga a dal, az Elfelejtett… (mit is akartam?…)

Neked hogy tetszik? Írd meg Dórinak itt a kommentekben, vagy a HangDala Youtube Csatornán!

A Zene legyen Veled!

Fekete-Kiss Sándor
A HangDala Énekmestere

Most már nincs más hátra, mint elkezdeni (vagy folytatni) HangDala énektanulmányaidat!

Tags


You may also like

Beszélgetünk egy jót?

Beszélgetünk egy jót?

Your email address will not be published. Required fields are marked

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}