Fekete-Kiss Sándor énektanár

Dr. Dankó Szilvia – HangDala Vacsorakoncert 2017. február 26.

Dr. Dankó Szilvia – HangDala Vacsorakoncert 2017. február 26.

By on Már 8, 2017 in HangDala Videók Audiók | 0 comments

Kövesd a HangDalát!
Facebooktwitterrssyoutubeinstagram
 

Dankó Szilvi eredetileg ügyvéd (innét a Dr. a neve előtt), de a lelke más életre szánja őt: ő egy igazi gyógyító (előző élet regressziót ad embereknek terápiás céllal) és született művész. Nem teheti meg, hogy ne énekeljen. Így talált el a HangDalába, és pár magánóra után felkértem, hogy énekeljen a Vacsorakoncerten. Igent mondott, ő is most szerepelt először közönség előtt, stúdió hangfelvételei már vannak, de kilépni az emberek elé, az egészen más.

A hangjában, előadásmódjában megérezheted, milyen nagy potenciál rejlik Szilviában, biztos vagyok benne, hogy sikerre viszi tehetségét!

Az esten két számot adott elő:

Kattints a linkekre, hogy magán a Youtubeon tudd meghallgatni a számokat. A videók HD minőségűek, hála Szor Olivér kiváló videós munkájának!

Javaslom, hogy a fenti linkekre kattintva nézd meg a videókat, mert úgy kapod a legjobb minőséget!

Ne felejtsd el lájkolni a videókat, iratkozz fel a hangdala Youtube csatornára, és oszd meg a számokat barátaiddal! Érdemes a hangdala Youtubera feliratkozni, mert a jövőben is rengeteg új videót publikálunk!

De ezen az oldalon is megnézheted a videókat, ezeket is meg tudod osztani a megfelelő gombok segítségével, és szívesen veszem hozzászólásaidat!

Jó szórakozást!

Most már nincs más hátra, mint elkezdeni (vagy folytatni) HangDala énektanulmányaidat!

Tetszett? Oszd meg!
Facebooktwittermail

Trackbacks/Pingbacks

  1. A HangDala Sztárjai - Vacsorakoncert 2017. február 26. | HangDala - jobbagyféltekés énektanulás nem csak bátraknak! - […] Dr. Dankó Szilvia – HangDala Vacsorakoncert 2017. február 26. […]

Post a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

468 ad