Pári Zsófi – HangDala Vacsorakoncert 2017. február 26.

Szerző: | márc 8, 2017 | HangDala Videók Audiók | 0 hozzászólás

Pári Zsófi nagyon bátor volt. Nagyon izgult, de mégis vállalkozott a nyilvános fellépésre. Ezen a koncerten énekelt először szólóban közönség előtt. Kórustagként már rengeteg fellépése volt, de szólóban fellépni, az egészen más.

Nagyon hálásak vagyunk Zsófinak a bátorságáért, mert igazi gyöngyszem a hangja, tehetsége. Ez a koncert egy nagyon kellemes kaland lett a számára, és elmondhatjuk, megint átlépett egy nagy határvonalat, és nem bánta meg!

Köszönöm, köszönöm!
Iszonyú jó érzés túl lenni az elsőn, mert mindig ezt a legnehezebb meglépni, és bár nyilván nem volt tökéletes, de innen már csak felfelé van!:)
Köszönöm,h ilyen szuper keretek között vesztettem el a szóló szüzességemet!;)
A következő óra mikor lehet?:)

Puszi
Zsófi

Zsófi számai:

Kattints a linkekre, hogy magán a Youtubeon tudd meghallgatni a számokat. A videók HD minőségűek, hála Szor Olivér kiváló videós munkájának!

Javaslom, hogy a fenti linkekre kattintva nézd meg a videókat, mert úgy kapod a legjobb minőséget!

Ne felejtsd el lájkolni a videókat, iratkozz fel a hangdala Youtube csatornára, és oszd meg a számokat barátaiddal! Érdemes a hangdala Youtubera feliratkozni, mert a jövőben is rengeteg új videót publikálunk!

De ezen az oldalon is megnézheted a videókat, ezeket is meg tudod osztani a megfelelő gombok segítségével, és szívesen veszem hozzászólásaidat!

Jó szórakozást!

Most már nincs más hátra, mint elkezdeni (vagy folytatni) HangDala énektanulmányaidat!

0 hozzászólás

Szólj hozzá!

s2Member®

Pin It on Pinterest