fbpx

Lefújták a Kovidot?

Szerző: | ápr 9, 2021 | Hírek | 0 hozzászólás

Z. arra ébredt, hogy különösen jól érzi magát. Kereste a szokásos félelmet, szorongást, de valahogy nem találta. Jól esett neki, ezért egy kicsit tovább időzött az ágyban, ábrándozva.

Aztán kinyitotta az internetet, várva a tesztek, elhalálozások szigorú beolvasását az operatív törsz részéről. De valami különös dolog történt. Egyszerűen ezek a dolgok mintha egyik pillanatról a másikra megszűntek volna létezni. Megszűntek a számok, statisztikák, megszűnt az operatív törzs. Volt, nincs.

Mi a fene történt? Április elsejei tréfa áldozata lenne? De az nem lehet, ugyanis április 9-ike van. Hát akkor mégis mi történhetett?

Egyszerre volt meglepett, nyugtalan, de ugyanakkor az agyának hátsó részén egy különös vidámság kezdett ki-kitörni, már majdnem egy dévaj kacagás hagyta el a száját, de aztán gyorsan komolyságot erőltetett magára.

Lement az utcára. Most jött az újabb meglepetés. Senkin nem volt maszk, illetve mégis, mert valaki a kerítését festékpisztollyal festette, azon volt. Gyerekek, idősek, felnőttek, nők, férfiak, vidám tekintettel haladtak friss léptekkel, és nem látta rajtuk a maszkot. Azt hitte, rosszul lát. De végül is, kicsit vonakodva, kicsit jólesően, ő is levette a sajátját, hogy ne különbözzön másoktól.

Az útja a boltba vezetett. Már engedelmesen vette fel megint a maszkot, de a bolti őr mosolyogva nézte, maszk nélkül. Azt hitte, hogy rosszul lát, ezért a biztonság kedvéért megtörölte a szemét. Majd megkérdezte, kicsit remegő hangon:

-Ööö, elnézést, akkor most nem kell maszkot viselni?

-Maszkot? Minek? - Kérdezte vidáman az őr.

-Hát a pándémia... - kezdte elbizonytalandova. Majd hirtelen mozdulatlanná merevedve így szólt:

-Csak nem?

-De! - Felelte a biztonsági. - Hirtelen mindenki egészséges lett.

-Ó, értem! - Mondta Z. kicsit zavartan, mert egyáltalán nem értette, majd beljebb lépett.

A boltban is, mindenki maszk nélkül vásárolgat vidáman, és abszolút nem próbál meg senki távolságot tartani, nem ugrik senki rémülten hátra, még a pénztár sorban sem. A pénztároshoz érve összemosolyogtak, és magában megállapította, hogy kezd hozzászokni ehhez az új állapothoz.

Kifele derűsen biccentettek egymásnak a biztonsági őrrel, és a vidám tavaszi utcán, a kicsit csípős hidegben most már vidám léptekkel haladt tovább. Régi osztálytársa, K. jött vele szemben, természetesen maszk nélkül. Megállította!

-Szia, K, mi az ördög folyik itt? Tegnap még dühöngő járványról beszélt a kormány, a média, mindenki rettegett! Az egész világ meg volt bénulva a félelemtől! Most meg? Te tudsz valamiről?

-Hát persze, mi csináltuk az egészet! Úgy értem, ezt az új helyzetet. - Felelte K magabiztosan.

-Mármint hogy izé... ezt hogy érted? Ki az a mi?

-Mi. Az emberek. A Tudatos Teremtők.

-Aha... - Nézett maga elé Z. nem túl értelmes ábrázattal. Ez eléggé furán hangzott. - És hogyan csináltátok?

-Hát meghajlítottuk a valóságot. Hallottál már a "Reality Bendingről"? Az valóság hajlítást jelent.

-Nem, még sohasem hallottam erről. - Felelte Z. miközben elkezdte érdekelni a dolog. Lehet, hogy lila marhaság ez az egész, de azért érdekes. Ki tudja. Legalább egy jót szórakozik ettől a beszélgetéstől.

-Na, szóval, ha érdekel, elmondom.

-Abszolút érdekel, kérlek folytasd! - Felelte Z. most már enyhe izgatottsággal. A gyomrában egy érdekes érzés indult meg, mintha egy erő kezdett volna benne felgyülemleni, de egyáltalán nem volt kellemetlen, sőt! Maximum még kicsit szokatlan volt.

-Nos, az anyagot, a világegyetemet a Tudat hozza létre. A materialisták azt hitték, hogy fordítva van, de minél többet tudtunk meg a fizikáról, az életről, annál inkább bizonyossá vált, hogy a világ a tudat terméke, és nem fordítva. Na most, ha ez így van, akkor tulajdonképpen tőlünk függ, hogy milyen a világ, milyen az életünk.

-Ezt komolyan mondod? Vagy viccelsz? Tehát ha most azt gondolom, hogy kék póló helyett fekete van rajtam, akkor fekete lesz?

-Ez ilyen mikroszinten ma még nem igaz, bár hamarosan ez is így lehet. De az általános trendeket illetően mindenképpen hatalmas beleszólásod van abba, hogy milyen világ vegyen körül. És ha másokkal is összefogsz - ezt tettük mi, tudathajlítók a Tudatos Teremtők Társaságában - nos, ez a valósághajlító erő nem csak megsokszorozódik, hanem meghatványozódik. Ehhez már csak annyi kell, hogy ebből kivegyük az IDŐT, azaz bevezetjük az AZONNALISÁGOT, és tessék, itt az eredmény! Hogy tetszik?

-Bevallom, lenyűgöző. Még nem hiszem el, amit mondasz, de tényleg valaminek kellett történnie. - Mondta Z. egyre jobban reménykedve. Tetszett neki a dolog.

-Na látod! Tudod, nem tetszett nekünk az a halálkultusz, amibe a halálgyárak hajszolták bele az egész emberiséget azért, hogy a termékeiket rákényszerítsék 7 milliárd emberre, és úgy éreztük, tennünk kell valamit, mert ha nem teszünk semmit, akkor a halálkultusz mindent felzabál. Ha úgy mentek volna tovább a dolgok, ahogy ők hajszolták előre a lyukas zsebű kormányokon keresztül, nos, akkor hamarosan a kampányuk áldozatainak száma az emberiség létszámának 10%, 30% 50%, 70%, 90%-ára rúgott volna. Nem beszélve arról, hogy gyakorlatilag megszüntették, betiltották a lelket, az életet, a szabadságot, a művészeteket, a kreativitást, és az igazmondást.

-Kemény szavak ezek, de be kell ismernem, tényleg ez történt. - Felelte Z. elgondolkodva. -Na és ti mióta csináljátok ezt a "valósághajlítást"?

-Pár hete kezdtük el.

-Ne viccelj! És mára megszűnt az egész őrület?

-Ja! - Mondta viccesen K. - Az Armageddon érdeklődés hiányában elmarad! Vége az új, modern, minden emberi lényt érintő Holokausztnak. Még a tervezett Skarlát Csillagot sem kell viselned, ha nem oltakoztál. Egyszerűen egy más világot hoztunk létre.

-Na ne már! De ha ez ilyen egyszerű, akkor eddig miért dühöngött az értelmetlen őrület? Miért voltak betegségek, sőt, elhalálozások? Csak nem azt akarod mondani, hogy ezt a rengeteg logikátlan hülyeséget meg tragédiát is mi hoztuk létre a tudatunkkal?

-Na, rájöttél! Igen! Pontosan! Szuper, ügyes vagy!

-OK, na jó, de hogyan tettük? Miért tettük? Hát nem képtelenségeket beszélsz? Miért hoztunk volna létre a tudatunkkal - ahogy mondod - egy olyan szánalmasan hazug, őrült, és értelmetlenül pusztító világot, amibe végül mind belehaltunk volna?

-Hogy miért, sőt, hogyan? Hát úgy, hogy akár tudsz róla, akár nem, valójában a nap 24 órájában teremted a valóságot. A jót is, de a rosszat is.

-És ezt miért nem tanították meg nekünk az iskolában, miért nem beszéltek erről a papok?

-Vagy, mert már ők is tudatlanok voltak, vagy, mert nem akarták, hogy tudd. Nézd! Ha te ezt tudod, akkor elkezded használni tudatosan ezt a képességedet, és akkor olyan világ lesz, amit te szeretnél, nem olyan, mint amit a Halálgyárosok, meg a transzhumanisták akarnak.

-Miért, azok mit akarnak? És kik ők?

-A tech materialisták, technokraták, akik gépi élettel akarják felcserélni a valódi életet.

-Micsoda??? Meg vannak őrülve? - Háborodott fel Z.

-Abszolút! Teljesen őrültek. Képzeld, az egyik, az "Apró Puha" cég alapítója kitalálta, hogy pl. génmódosított szúnyogokkal irtja ki a szúnyogpopulációt Floridában, meddőséget okozva nekik, az utódok ugyanis életképtelenek lettek. Ő, és barátai génmódosított gabonákkal akarják kiirtani a rovarokat is, de amúgy ezzel az embereket is, mert a szúnyogokhoz hasonlóan génmódosított gabonák is meddőek, a következő évben a learatott termést hiába veted el, nem fog kicsírázni, élettelen lesz. Jó kis üzlet, mi? Totál függőség a gyártótól. Nincs kilépés.

-Ne már! Erről nem is tudtam!

-Hát akkor most már tudsz. De ez még semmi! Ezen a nyáron léggömbökkel rengeteg krétaport akar feljuttatni az atmoszférába, hogy visszaverje a napsugarakat. Ha nem teszünk valamit, meg is teszi, és akkor egy jégkorszak köszönthet be, ami viszont éhínséget okoz. De egyébként nem ez a legfantasztikusabb tervük. A legnagyobb durranás az volt, hogy kifejlesztettek egy génmódosító technológiát, amit oltásban lehet beadni, vírusokkal működik, és ehhez aztán kifejlesztettek egy vírusféleséget, amire hivatkozva meghirdettek egy világméretű kampányt, hogy mindenkit be tudjanak oltani az új génmanipuláló szerrel! A lehetséges következményeket nem nehéz elképzelni. Még belegondolni is rossz... Láttad a Zombi Apokalipszist?

Z. már szólni sem tudott, komoran nézett maga elé...

-Na itt jövünk a képbe mi. Mert tudod, hogy hogyan lehet mindezt megcsinálni? Hát úgy, hogy az emberek maguk hajtják végre a lépéseket. Azt teremtjük öntudatlanul, amit a médiákon, kormányokon keresztül belénk belénk nyomnak, propagandával. Ha viszont már senki nem figyel a médiára, kormányokra, meg a tech óriásokra, meg a világkormányzatokra, akkor azok tökéletesen tehetetlenné válnak. Csak azt tudják neked eladni, amit megveszel. És amit megveszel, azt teremti a lelked, 24 órában! Mindent, jót, rosszat, életet, akár halált, sőt, tömeghalált. Ez ennek a technológiának az alapja.

-Te jó ég! Szóval ez így történik? És mit tudok én tenni ez ellen? - Kérdezte Z. kétségbeesetten.

-Ne izgulj, semmi mást nem kell tenned, mint a kezedbe venned az irányítást. Eddig nekik adtad ezt a jogot, mert azt hitted, hogy ők csupa jó bácsik, meg jó nénik, de most már látod, hogy nem így van. Vagy te teremted a valóságot, vagy rajtad keresztül ők. A választás a tied! Vagy szabad leszel, ebben a pillanatban, nem kell vele várni, vagy életed végéig rabszolga maszkban kell járkálnod, behúzott nyakkal, és a testedet is génmódosítják, tetszésük szerint. Nos, te döntesz, mi akarsz lenni? Örök rabszolga, lélek nélküli biorobot, vagy pedig szabad teremtő ember?

-Én szabad ember akarok lenni, és teremtő ember! - Kiáltotta Z. nagyon is őszinte érzelmekkel!

-Nos, a következő az ábra: az elmédet mindenképpen programozzák. Vagy a Halálgyárosok, meg a transzhumanisták, vagy te. Ha a halálgyárosoknak engeded meg a programozást, belédnyomják a termékeiket. Ha a transzhumanista technokratáknak, akkor génmódosított robottá válsz. Ha te programozod az elmédet a képzeleteddel, érzéseiddel, döntéseiddel, szabad gondolataiddal, akkor meg szabad ember leszel.

-Azt mondod, hogy teremthetünk egy szabad világot? Ahol kreatívak lehetünk, és boldogok? Ahol vidáman énekelünk, akár több ezren is, és áhítattal hallgatunk koncerteket, együtt, táncolhatunk a nyári estéken, meg a télieken is, és ahol lehet szerelmesnek lenni, meg csókolózni, meg ahol születhetnek gyerekek, mert nem lesznek már a születésük pillanatában megnyomorítva a halálgyári termékekkel? Egy olyan világot, ahova érdemes megint gyereket szülni? Egy gyönyörű világot?

Itt már sírt Z., mert lelkében végigzúdultak a több ezer éves elnyomás érzései, hogy most katartikusan kiszabaduljanak belőle, megtisztítva őt a folytonos rabszolga lét keserűségétől, és reménytelenségétől. Úgy érezte, hogy kitágul a lelke, és hogy tényleg szabaddá válik. A szokásos félelem, pánik teljesen eltűnt a lelkéből, a helyébe elragadtatott lelkesedés, és meghatott hála költözött. A könnyei rendületlenül folytak az utcán, de már nem szégyellte.

K. mosolyogva nézte, és lelkében ünnepelt, mert íme, egy újabb szabad ember született a szeme előtt.

Z. lassan megnyugodott, és aztán megkérdezte:

-De mi lesz azokkal az óriás cégekkel, óriás bankokkal, amik eddig irányították a világot, a médiát, a kormányokat?

K. derűsen felelt:

-Most pont ezen vagyunk rajta. Épp egy olyan decentralizált pénzrendszert teremtünk, amivel kikerül az irányítás a központi bankok, meg a nagybankok kezéből, és ez aztán át fogja rendezni az egész képet. Óriásbankok nélkül nem lesznek háborúk, gyógyszerlobbik, és nem tudják őrült milliárdosok az emberiségre kényszeríteni pusztító terveiket, mert a pénzhez hasonlóan a média, az oktatás, és minden más decentralizált lesz. Ha ezzel megvagyunk, a következő projekt az ingyenenergia lesz, a decentralizált energia ellátás, ipar, mezőgazdaság, közlekedés, és sorolhatnám tovább. Visszaáll az emberek, a természet egészsége sőt, egy sokkal magasabb szintre emelkedik az egész élet. A genetikai szennyeződéseket is eltávolítjuk mindenkiből ügyes és meglepően új technológiákkal. Egy új világot teremtünk. Együtt. Most már veled is.

Z. szóhoz sem jutott, csak állt megbűvölve, de nagyon boldognak érezte magát. Majd szótlanul kezet nyújtott K-nak, hosszan kezet fogtak, meg is ölelték egymást.

-Köszönöm! - mondta meghatottan Z., majd intett, és elindult hazafelé. Egy új világban lépkedett! Szabad emberként. Nagyon izgalmasnak érezte.

Otthon rákeresett egy csomó dologra a keresőben. Kiderült, hogy a világ nagyon sokat változott! Akik eddig meghatározóak voltak, jelentéktelenné váltak. Az "Apró és Puha" céget már alig lehetett megtalálni. A Halálgyáros cégek részvényei a bányászbéka szintje alá estek, mindenki igyekezett megszabadulni tőlük. Az életet elősegítő cégek részvényei viszont az egekig szöktek! A kormányok élet és halál urából puszta ügyintéző hivatallá váltak. Rengeteg színházi előadás, koncert volt meghirdetve. Az emberek közösségeket alapítottak, és a természettel való harmónikus együttélést tanulták, permakultúrát, szupervályogház építést, biodinamikus gazdálkodást. A kis közösségek saját iskolát működtettek a gyerekek számára. Az emberek énekeltek, színházat csináltak, gyönyörű házakat, képeket, ékszereket készítettek, és közben sokat beszélgettek. A gyerekek egészségesen nőttek fel, és nem a tablet volt az egyetlen szórakozásuk, hanem cicákkal, kacsákkal, kismadarakkal, bogarakkal, egymással játszottak. Nagyon átalakult az élet.

Egyszer csak egy érdekes találaton akadt meg a szeme: "HangDala, jobb agyféltekés Énektanulás, nem csak bátraknak".  Mi a szösz lehet ez? Rákattintott, és nagyon megfogta az, amit ott olvasott. Egész fellelkesült! Lehet, hogy ő is megtapasztalhatja a boldog és szárnyaló éneklés érzését? De csodálatos lenne!

Feliratkozott Ingyenes tagságra, megnézte a Tanfolyamokat, és végül kiválasztotta a HangDala Énektanfolyamot. Nahát, de hiszen pont most lesz! Ezt nem szabad elszalasztani!

Azonnal jelentkezett. Nagyon boldognak érezte magát. Úgy érezte, hogy élete minden álma most teljesülni fog. Ugyanis most már mert álmodni. És tudta, hogy ezzel már ő is Valósághajlítóvá, Tudatos Teremtővé lépett elő.

A HangDala  weblap alján egy jópofa köszöntést látott, a Csillagok Háborújára emlékeztette.

A Zene legyen Veled! ❤️

Fekete-Kiss Sándor
A HangDala Énekmestere 😀🎶🎹

 

 

 

 

 

 

 

0 hozzászólás

Szólj hozzá!

s2Member®

Pin It on Pinterest