fbpx

HangDala koncertképek a Vörös Postakocsiból

Szerző: | márc 30, 2018 | Hírek | 0 hozzászólás

Egy megtisztelő felkérést kaptunk a Magyar Idegenvezetők Szövetsége nevében Botta Ádámtól, hogy egy koncertet adjunk határon túli és inneni magyar idegenvezetőknek a Vörös Postakocsi étterem Könyvtártermében. Én a HangDala Sztárjai énekeseimet vittem a koncertre, és adtunk egy 45 perces műsort.

A koncert egyszerre volt a közönségünk elmondása szerint megható, humoros, fergeteges, meglepően jó, és többen mondták, hogy minden várakozást felülmúltunk. 

Egy fantasztikus fotóművész, Rózsa Zsuzsanna is jelen volt, akinek a weboldala a Fényképterápia, azaz Képek a Lelkednek.

Azért fényképterápia, mert valahogy olyan képesség birtokában van a Zsuzsanna, hogy a képein az emberek igazi lelke mutatkozik meg. És ez terápiás hatással van a portré sorozatok alanyaira nézve. Gyógyító képek. Képek a lelkednek. ?

Kedvesen megosztotta velünk a képeit, így most ezeket be tudom mutatni Neked a bejegyzés alján lévő galériában. Köszönjük, Rózsa Zsuzsanna!

Csak gratulálni tudok növendékeimnek, akikre nagyon büszke vagyok!

Ezt a műsort hoztuk össze kevesebb, mint egy hét alatt:

  1. Pest megér egy estet Duett D (Halászbástya, Parlament) Dudás Gabi 3:00
  2. Mellékutcán Es (Tabán, Óbuda?) Hamar Edit 2:30
  3. Nélküled (Ismerős arcok) Virbling Jani 4:30
  4. Egy rózsaszál (c moll) János Vitéz Sebők Sándor 3:00
  5. Különös éjszaka volt Duett F (Margitsziget) Dudás Gabi 4:00
  6. Radnóti Két karodban – Fekete-Kiss Sándor közös éneklés 3:00
  7. Most élsz e moll Sebők Sándor 4:00
  8. Odavagyok magáért Duett A Hamar Edit (Vár, Tabán, Hűvösvölgy) 3:30
  9. Oly távol vagy tőlem (István) G Duett Virbling Jani Dudás Gabi 4:30
  10. Budapest Egyveleg:
    Hétre ma várom a Nemzetinél - Legyen a Horváth kertben - Éjjel az omnibus tetején - Jöjjön ki Óbudára B  (Blaha Lujza tér, Körút, Horváth Kert, Buda, Óbuda) Pintér Pálma 5:00

Nyitottan várjuk a következő felkéréseket is! 

[ngg_images source="galleries" container_ids="12" display_type="photocrati-nextgen_basic_thumbnails" override_thumbnail_settings="0" thumbnail_width="240" thumbnail_height="160" thumbnail_crop="1" images_per_page="20" number_of_columns="0" ajax_pagination="0" show_all_in_lightbox="0" use_imagebrowser_effect="0" show_slideshow_link="1" slideshow_link_text="[Diavetítés indítása]" order_by="sortorder" order_direction="ASC" returns="included" maximum_entity_count="500"]

Most már nincs más hátra, mint elkezdeni (vagy folytatni) HangDala énektanulmányaidat!

0 hozzászólás

Szólj hozzá!

s2Member®

Pin It on Pinterest