fbpx

HangDala – az Egészség Forrása 🐬

Szerző: | máj 6, 2021 | Featured, Hírek | 0 hozzászólás

Nem viccelek! Nagyon komoly dologról van szó! Arról, hogy hogyan küzdhetünk meg a vírusokkal. Hogyan győzhetjük le a betegségeket.

A megoldás: lehet küzdeni a betegségek, vírusok, baktériumok ellen, de ami igazán célravezető és radikális, tartós megoldást hoz, az nem más, mint az

EGÉSZSÉG!

Mielőtt elküldenél a jó ...-ba, elmagyarázom, mire gondolok. Sok példát tudok mondani, és ezeket mind el is fogom mondani, most csak egyetlen egy dologgal kezdem.

Ez pedig a következő. A biológusok tudják, hogy 4 fő oka van a betegségeknek.

  1. Valamilyen sérülés
  2. Mérgezés (méreganyag)
  3. Alultápláltság (valamilyen fontos tápanyag, pl. ásványi anyagok, vitaminok, nyomelemek krónikusan hiányoznak a szerzvezetből, ami végül megbetegedést, majd halált okoz).
  4. Lelki mérgezés, érzelmi toxinok, rossz kedv, krónikus stressz.
  1. Az egyest nem kell magyarázni, a sérülések nem tesznek jót a szöveteknek. Orvoslása: jó lelkiállapotú, jól táplált szervezet helyreállítja a sélrült szövetek egészségét.

  2. A kettes nagyon fontos, nagyon sok méreg emberi készítmény, vagy az iparból származik, gondolok itt a növényvédő szerekre, vagy nehézfémekre, amik súlyos mérgek, és rengeteg úgynevezett "civilizációs betegség" nekik köszönhető. Megoldás: ezek használatának elkerülése, méregtelenítés, jó minőségű víz, élelem használata.

  3. A hármas a vezető halálok kutató intézetek szerint (állításuk szerint a halálozások 99% alultápláltságból származik) - minden valamilyen betegségben bekövetkező halál, és a súlyos, vagy halálos betegségek mögött ilyen alultápláltság működik. Az alultápláltság egyik következménye lehet pl. a önmérgezés, mert a szervezet egyensúlya felborul, és a sejtek, baktériumok elkezdenek mérgeket termelni, elsavasodnak, ami aztán komoly betegségekhez vezet.

  4. A négyes megint csak nagyon fontos, ha nem a legfontosabb. Nyilván fontosak a tápanyagok, ásványi sók, vitaminok, nyomelemek, de a lelki alultápláltság visz mindent. Ha valaki életében megszűnnek az örömforrások, ha valakiből kivész az életlendület, nincs reménye többé, az hamar kialakít egy elmérgezett szervezetet (saját magát mérgezi meg a test), ez betegségeket idéz elő, végül halált.

A híres stressz ugye rövid távon pár percig túlélést támogató dolog, ilyenkor stresszhormonok lökődnek a véráramba, Adrenalin, Cortisol, ami rendben is van, ha tigris elől kell futni, de ha ezek a stressz hormonok 10 percnél tovább, napolkig, hetekig, évekig uralják a szervezetet, az súlyos önmérgeződést, elsavasodást, betegségeket, és végül halált okoz.

Ha nincsenek örömök az életedben, ha nincs ölelés, nincs közösség, nincs együtt éneklés, nincs táncolás, nincsenek pozitív élmények, ha be vagy zárva, nincsenek lehetőségeid az életre, akkor nagyon nagy jóginak kell lenned ahhoz, hogy belülről mindent pótoljál.

Ha az élet nem méltó arra, hogy éljük, ha örömtelen, fantáziátlan, az megbosszulja önmagát.

A vírusok, baktériumok nem okozói a betegségeknek, vagy az elhalálozásnak, hanem csak bevégzői a folyamatnak. Az egyébként is elesett szervezet, és a reménytelen, csüggedt lélek számára eszközt adnak arra, hogy kiszálljon a földi játékból.

Az Egészség útja

Ez rossz hír, de most jön a jó hír! Nem kell, hogy így legyen, és lehet ezeken változtatni, mégpedig nagyon könnyen.

Én például a HangDalát pont azért működtetem immáron 17 éve, hogy legyen hol feltöltődnöd, boldogságot felhalmoznod, reményt, sikerélményt, életörömöt, életcélt kapsz a kreativitásod, művészi vénád megélésével, közben kiváló lélegzéssel rengeteg egészséget fogokozó OXIGÉNT is kapsz, úgy hogy nincs más váálasztásod, mint az, hogy egészségessé válj. Boldog emberek nem lesznek betegek.

Úgy hogy gyere az Énektanfolyamra, az egyik legnagyobb boldogság bomba, és gyere Magánórákra, és tanulj otthon énekelni Videótanfolyamokkal, vagy egyszerűen használd az Ingyenes Énektanfolyam anyagait, gyere Online hangdala Klubba, vagy az újabb HangDala tanfolyamokra, és hajrá! Légy egészséges!

A Zene legyen Veled!

Fekete-Kiss Sándor
A HangDala egészségmestere

0 hozzászólás

Szólj hozzá!

s2Member®

Pin It on Pinterest

Share This