fbpx

Hallgattam rád: Egy kattintással minden elérhető

Szerző: | máj 13, 2021 | Featured, Hírek | 0 hozzászólás

Egy kattintással minden elérhető!

Kedves HangDalás!

Hallgattam Rád! Egy igen sikeres közvélemény kutatást végeztünk itt a HangDalában, és nagyon sok válasz jött, amit hálásan köszönök! A válaszok alapján máris átformáltam a weboldalamat, és mindent nagyon nagyon leegyszerűsítettem.

Azaz tanultam Tőled! És minden sokkal jobb lett.

Egy pár példa:

  1. Ha kosárba raksz valamit, akkor - végre, teljesen logikus módon - a Kosár oldalra leszel átirányítva.
  2. A Tagsági belépésed, kilépésed, és minden más művelet után, vagy akkor is, ha olyan tartalmat szeretnél megszerezni, amihez még nincs hozzáférésed, minden esetben a Klub/Belépés oldalra leszel irányítva.
  3. Minden HangDala tartalmat, legyen az Tanfolyami jelentkezés, Tagsági oldal, információs oldalak, blogok, stb. EGY KATTINTÁSSAL EL LEHET ÉRNI! Próbáld ki! Kattintgass! Nézd meg saját magad! Ez így most nekem nagyon elegáns, áramvonalas, logikus, és felhasználóbarát! Köszönöm a véleményeidet, sokat segítettek.
  4. A HangDala Magánének szolgáltatást - a visszajelzések és kívánságok alapján - két szintessé tettem, azaz mostantól van egy olcsóbb Magánének, és van egy Prémium Magánének (eddig csak a Prémium működött). Így nagyon sok HangDalás számára megnyílik az út a Magánének oktatás felé! Tekintsd meg, hogy miről van szó!
  5. A Videó Ének- és Hangképzés tanfolyamokat ezentúl a Gumroadon keresztül szolgáltatom, miután megvásároltad. A tapasztalatok nagyon jók, a videókat kiválóan le lehet játszani.

Várlak szeretettel a megújult HangDala Magánéneken (Normál vagy Prémium), HangDala Énektanfolyamon, Videó Énektanfolyamokon, és a többi HangDala szolgáltatáson!

A zene legyen Veled!

Fekete-Kiss Sándor
A HangDala Ének- és Webmestere

 

0 hozzászólás

Szólj hozzá!

s2Member®

Pin It on Pinterest