március 3

A háborúban hallgatnak a múzsák?

0  comments

Azt hiszem, abban mindenki egyetért, hogy a háború rossz dolog, és sok negatív energiát fecskendez a kollektív tudatba, vagy tudatalattiba (is), és ezért kifejezetten káros az emberek lelki, szellemi egészségére nézve. Nem beszélve arról, hogy a negatív érzelmi állapotok elhatalmasodása magát az aktuális történelmet is befolyásolhatjáborúban hallgatnak a műzsák”,

A jó hír az, hogy mindez pozitív irányban is igaz! Ezért a mondás, hogy „Háborúban hallgatnak a múzsák” (Inter arma silent Musae) bár érthető és lehet igaz, de még jobb, ha nem lesz igaz. Ha a múzsák nem hallgatnak, hanem énekelnek, játszanak, verselnek, azzal emelik a lelki rezgését az embereknek, ami nem csak az egyéni sorsokban jelenik meg nagyon pozitívan, de a történelmet is pozitív irányba tudja mozdítani.

Mondhatni olyan valóság alakul ki körülöttünk, ami megfelel a rezgésszintünknek. megemelve rezgésszintünket egy szebb, kellemesebb, biztonságosabb, és szebb valóság alakul ki körülöttünk.

Ezt nyilván nehezebb létrehozni a nagy kollektívben (bár nem lehetetlen), de egyéni szinten mindenképpen igaz az, hogy minden egyes ember egy saját buborék valóságot hoz létre maga körül. Aki gondoskodik emelkedett, boldogabb létállapotról a mindennapjaiban, az egy boldogabb, szebb buborékvalóságot épít maga köré, ugyanazok az események másképp jelennek meg a személyes valóságában, mint egy másik ember számára, akinek más a lelki vibrációja.

Így egy remek megoldást szeretnék felkínálni erre a fontos helyzetre: az ÉNEKLÉST! Azért, hogy szebb buborék valóságot hozzunk létre a magunk számára, újra megindítottam az Énektanfolyamot! Itt tudsz jelentkezni, vagy ha nem jók az időpontok, akkor értesítési listára is feliratkozhatsz itt.

 

HangDala Kezdő (Beavató) Énektanfolyam következő időpontja:

2022. március 5. szombat 10:00-17:30

  • 10:00 Megnyitás, bemutatkozás, alapelvek, bátorság merítés
  • 11:00 Eméleti és gyakorlati alapok
  • 13:00 Ebédszünet
  • 14:00 Beéneklő gyakorlatok elsajátítása
  • 15:30 Az új tudás alkalmazása közös énekléssel
  • 17:00 Zárókör, fennmaradt kérdések megbeszélése, Élménybeszámolók, Oklevelek kiosztása

Helyszín: 1085 Budapest Pál utca 2. fszt. 2. 🏡

Részvételi díj: 15000 Ft
Okleveles HangDalásoknak: 10000 Ft

 

A Zene legyen Veled!

Fekete-Kiss Sándor
A HangDala Énekmestere

Most már nincs más hátra, mint elkezdeni a gyógyító énekhangod kialakítását egy boldogabb valóság megteremtéséhez benned, magad körül!


Tags


You may also like

Beszélgetünk egy jót?

Beszélgetünk egy jót?

Your email address will not be published. Required fields are marked

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}