fbpx

A háborúban hallgatnak a múzsák?

Szerző: | márc 3, 2022 | Hírek | 0 hozzászólás

Azt hiszem, abban mindenki egyetért, hogy a háború rossz dolog, és sok negatív energiát fecskendez a kollektív tudatba, vagy tudatalattiba (is), és ezért kifejezetten káros az emberek lelki, szellemi egészségére nézve. Nem beszélve arról, hogy a negatív érzelmi állapotok elhatalmasodása magát az aktuális történelmet is befolyásolhatjáborúban hallgatnak a műzsák",

A jó hír az, hogy mindez pozitív irányban is igaz! Ezért a mondás, hogy "Háborúban hallgatnak a múzsák" (Inter arma silent Musae) bár érthető és lehet igaz, de még jobb, ha nem lesz igaz. Ha a múzsák nem hallgatnak, hanem énekelnek, játszanak, verselnek, azzal emelik a lelki rezgését az embereknek, ami nem csak az egyéni sorsokban jelenik meg nagyon pozitívan, de a történelmet is pozitív irányba tudja mozdítani.

Mondhatni olyan valóság alakul ki körülöttünk, ami megfelel a rezgésszintünknek. megemelve rezgésszintünket egy szebb, kellemesebb, biztonságosabb, és szebb valóság alakul ki körülöttünk.

Ezt nyilván nehezebb létrehozni a nagy kollektívben (bár nem lehetetlen), de egyéni szinten mindenképpen igaz az, hogy minden egyes ember egy saját buborék valóságot hoz létre maga körül. Aki gondoskodik emelkedett, boldogabb létállapotról a mindennapjaiban, az egy boldogabb, szebb buborékvalóságot épít maga köré, ugyanazok az események másképp jelennek meg a személyes valóságában, mint egy másik ember számára, akinek más a lelki vibrációja.

Így egy remek megoldást szeretnék felkínálni erre a fontos helyzetre: az ÉNEKLÉST! Azért, hogy szebb buborék valóságot hozzunk létre a magunk számára, újra megindítottam az Énektanfolyamot! Itt tudsz jelentkezni, vagy ha nem jók az időpontok, akkor értesítési listára is feliratkozhatsz itt.

 

HangDala Kezdő (Beavató) Énektanfolyam következő időpontja:

2022. június 11. szombat 10:00-17:00

  • 10:00 Megnyitás, bemutatkozás, alapelvek, bátorság merítés
  • 11:00 Eméleti és gyakorlati alapok
  • 13:00 Ebédszünet
  • 14:00 Beéneklő gyakorlatok elsajátítása
  • 15:00 Az új tudás alkalmazása közös énekléssel
  • 16:30 Zárókör, fennmaradt kérdések megbeszélése, Élménybeszámolók, Oklevelek kiosztása

Helyszín: 1085 Budapest Pál utca 2. fszt. 2. 🏡

Részvételi díj: 11900 Ft
Okleveles HangDalásoknak: 9900 Ft
HangDala Énekkalandokkal együtt megrendelve 19900 Ft (23800 )

 

A következő HangDala Kezdőig:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

A Zene legyen Veled!

Fekete-Kiss Sándor
A HangDala Énekmestere

Most már nincs más hátra, mint elkezdeni a gyógyító énekhangod kialakítását egy boldogabb valóság megteremtéséhez önmagadért és mindenkiért!

0 hozzászólás

Szólj hozzá!

s2Member®

Pin It on Pinterest