február 27

2021 márciusi HangDala Énektanfolyam hatalmas Nyitásokkal fűszerezve!

0  comments

Hahó, HangDalásom, és leendő HangDalásom!

A minap az egyik Magánének tanítványommal beszélgettünk arról, hogy na végre, megint lesz HangDala Énektanfolyam, és egyszer csak egy óriási ötlet ugrott elő, mint egy Pallas Athéné Zeusz fejéből, amit most meg is osztok Veled!

Énektanfolyam Videóközvetítés!

Aki a 2021. márciusi HangDalán részt vesz, az hozzáférést kap a tanfolyam után a TELJES tanfolyam videófelvételéhez! A videófelvételeket az Online HangDala Klub felületére fogom elhelyezni, és a korai fecskék, akik most ráugranak a márciusi HangDala Énektanfolyamra, akkor az Online HangDala Klub tagsági felületén örök hozzáférést kapnak ehhez a videótanfolyamhoz!

Ezt technikailag úgy valósítjuk meg, hogy a teljes tanfolyamot 1-2 órás részletekben Livestreamelni fogom (Valószínűleg a Youtube, vagy a Facebook segítségével), és a Livestream (Élő Adás) felvételét fogom publikálni a tagsági oldalon. Fontos: Téged nem foglak filmezni, maximum csak akkor, ha kifejezetten szeretnéd, hogy néha benne legyél egy-két jelenetben. Tehát nem kell attól tartanod, hogy akaratod ellenére benne leszel a Videófelvételben.

Online HangDala Klub beindítása

És egy másik hatalmas ötlet: ha már megcsináltam ezt a fantasztikus húzást a tanfolyam videófelvételével és publikálásával, akkor miért ne tegyem lehetővé, hogy mások is részt vehessenek a HangDalán, mégpedig ONLINE?

Beindítom az Online HangDala Klubot, a nyitási akció keretében igen olcsón, azaz potom 1000 Ft lesz az első hónapra a tagság, utána ez havi 10000 Ft lesz a második hónaptól, mivel közben egyre több tartalom lesz, amit élvezni fogsz. Ez egy előfizetés lesz, amiről bármikor leiratkozhatsz, vagy visszairatkozhatsz. Jelentkezési lehetőségeket, részleteket március 1-éig fogok bemutatni, mert még el kell ezt is készítenem.

Az előfizetéshez szükséges lesz Online használható bankkártyára is (csak így tudom megoldani).

HangDala Együtt Éneklő Klub Okleveles HangDalásoknak (Élő) is beindul!

Ha már beindítom az Online HangDala Klubot, akkor érdemes beindítani az élőben (nem Online) működő HangDala Együtt Éneklő Klubot is, aminek a lényege az lesz, hogy Okleveles HangDalások minden hét egy estéjén összejönnek és együtt éneklős szeánszot tartanak velem, amit persze közvetítünk az Online HangDala Klub résztvevőinek is, és persze a felvételeket is élvezhetik az Online Hangdala Klub tagjaihoz hasonlóan mindaddig, amíg tagságukat fenntartják, vagy megújítják.

Az előfizetést bankkártyával (ez a legjobb), de átutalással, és akár készpénzes módon is meg lehet oldani, mivel ezeken az alkalmakon személyesen veszel részt. Mindenesetre a manuális módot nem olyan egyszerű figyelni, de biztos valahogy ezt is meg fogjuk oldani. A bankkártya a legegyszerűbb, szerintem a Stripe-ot fogom használni ehhez, (vagy a Paypalt).

Újabb Kupon 2021. március 6-áig, 202103-3000

Ha ezt a Kuponkódot írod be vásárláskor a TELJES HangDala Énektanfolyam megrendelésénél, akkor 3000 Ft-ot levon a szoftver a tanfolyai megrendelésed árából. Ez a kedvezmény Okleveles Hangdalásokra is vonatkozik, nem csak azokra, akik még nem Oklevelesek.

A Kupon március 6. éjfélig érvényes
202103-3000

Mega Kedvezmény Videó Énektanfolyam birtokosai számára

Ma ezzel a kedvezmény meghirdetéssel zárom a mai beszámolómat.

Ha bármelyik HangDala Videó Énektanfolyam birtokosa vagy, akkor a tagsági oldalad alatt fogsz találni egy csak számodra hozzáférhető oldalt, ahol a TELJES HangDala Énektanfolyamot 9000 Ft-al olcsóbban kapod meg a teljes árhoz képest! És ha ügyes vagy, a Kuponok valamelyikével még tovább karcsúsíthatod a tanfolyami részvételed díját! A Hangdala Videó Énektanfolyamait itt tudod megvásárolni!

De tudod mit, már most is megkaphatod ezt a kedvezményt, ha erre a linkre kattintasz, de légy bejelentkezve az oldalra a felhasználóneveddel, jelszavaddal, mert csak úgy nyílik meg a tanfolyam a számodra, amennyiben birtokosa vagy bármelyik HangDala Videó Tanfolyam Tagságnak!

HangDala Énektanfolyam Premierek Fénysebességel

Zárom soraimat, én nem gondoltam volna, hogy ilyen gyorsan fogom az új tanfolyamokat megnyitni, de az élet úgy látszik ebbe az irányba visz engem! De szerintem minden menni fog, kiválóan, és most már szerintem egyre pontosabban lehet azt is látni, hogy miért is dolgoztam annyit az új HangDala Weboldalon? Hát azért, mert anélkül a technikai háttér nélkül, amit összeraktam a HangDala Weboldalon, ezeket a dolgokat nem lehetne sem megcsinálni, sem hozzáférhetővé tenni.

De az új HangDala weboldallal mindez lehetségessé vált, és ez most a nagy nyitási Akciók ideje!

Várlak szeretettel, tegyük ezeket az Énektanfolyamokat feledhetetlenné!

A Zene legyen Veled!

Fekete-Kiss Sándor
A HangDala Énekmestere

 


Tags


You may also like

Beszélgetünk egy jót?

Beszélgetünk egy jót?

Your email address will not be published. Required fields are marked

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}