fbpx

január 30

Szente Barbara Élménybeszámolója

Szente Barbara egy csodálatos énekesnő, akit van szerencsém 2,5 éve ismerni, és tanítani.

Az énekhangja és előadásmódja eléggé csodálatos és fejlett, bár ebben az életében kevés zeneoktatásban volt része. Amit hanggal meg kell oldani, az nagyon magas szinten megy, operák, áriák, dalok, főleg klasszikus zene, amiben még nehézségei vannak – bár szorgalmát és kitartását ismerve nem sokáig marad így – a zeneelméleti ismeretek, hangnemek, akkordok, harmóniák, stb…

Tavaly nyáron egy intenzív kurzust végeztünk, Barbara egy énekversenyre és mesterkurzusra készült, Mozart Éj Királynője ária, és Susanne kedves áriája volt a fő témánk. A kurzus eléggé jól sikerült és Barbara nagyon jól szerepelt.

Közben az élete megint sokat változott, mert férjével egyszer csak elhatározták, hogy eladják keszthelyi ingatlanukat, és a pénzből vesznek egy házat, birtokot Szardínia szigetén. Ez meg is történt, és most már házuk van Berchiddán.

A helyiek örülnek nekik, és a vidéken letelepülőknek az olasz állam is ad különböző kedvezményeket, támogatásokat arra, hogy jól el tudják kezdeni az életüket.

Jöjjön hát Barbara sikerbeszámolója arról, hogy hogyan dolgoztunk együtt a hangján és a zenéken.

És itt egy Bechiddai dal, amit Barbara el is kezdett tanulni, hogy új hazájában ezzel is kedveskedjen a Bechiddaiaknak, ezúttal a Duo Puggioni előadásában:

Lehet, hogy a következő felkészülést, intenzív zenei tanulmányokat pont Veled fogom megcsinálni!

Addig is…

A Zene legyen Veled!

Fekete-Kiss Sándor
A HangDala Énekmestere

Most már nincs más hátra, mint elkezdeni a gyógyító énekhangod kialakítását egy boldogabb valóság megteremtéséhez önmagadért és mindenkiért!


Tags


You may also like

Beszélgetünk egy jót?

Beszélgetünk egy jót?

Your email address will not be published. Required fields are marked

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}