fbpx

február 1

Schlakker Kuti Csaba Transzformációja

Csaba sokrétű életet él, csapatépítő tréningeken íjászatot, harcművészetet tanít, fából értékes tárgyakat készít, és egyben alpinistaként javítja az épületeket a magasban.

És most már egy újabb színnel gazdagodott a palettája: a HangDalában énekessé is vált. Végigjárt egy Transzformáció a Hangodon Keresztül programot nálam, és nagyon sok tekintetben teljesen új szintre emelte az énekét, az előadókészségeit, és a zenéhez való viszonyát.

Többek között fizikailag megnövetle a hangterjedelmét, és igen nagy magasságokat tudott kiénekelni a program végén. Tréfásan mondhatjuk, hogy ezt el is várjuk egy alpinistától. Hát ki énekeljen magasan, ha nem ő?

A művészet gyakorlása igazi Harcművészet, terápia, szívnyitogatás és a tiszta jelenlét megtalálása. A 3 hónapos programunk lezárásaként hangfelvételt készítettünk: a Diótörő és Egérkirály c. musical Férfiszív c. számát vette fel Csabi velem, és utána egy interjút is készítettünk.

Hogy milyen sikereket ért el, hogyan énekel, miket mondott el, azt hallgasd meg ezen a videón!

Sok sikert Csabinak, és családjának, és kívánjuk, hogy éneke egyre nagyobb magasságokba szárnyaljon!

A Zene legyen Veled!

Fekete-Kiss Sándor
A HangDala Énekmestere

Most már nincs más hátra, mint elkezdeni a gyógyító énekhangod kialakítását egy boldogabb valóság megteremtéséhez önmagadért és mindenkiért!


Tags


You may also like

Beszélgetünk egy jót?

Beszélgetünk egy jót?

Your email address will not be published. Required fields are marked

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}