fbpx

március 7

Orsi Transzformációs élménye

Orsi egy teljes Transzformáció a Hangodon Keresztül programot épp most végzett el nálam, egy kis szünet után folytatni fogja, de  ennek a ciklusnak lezárása után megkértem, hogy válaszoljon egy pár kérdésemre, hogy milyennek találta a programot. A válaszait – az ő engedélyével – itt teszem közzé.

*Milyennek találtad a folyamatunkat? És az énekórákat?

A folyamat kellően dolgos volt – ennek megfelelően néha könnyebb, néha nehezebb. Az énekórák mindig feltöltöttek, dalolászva suhantam tova.

*Mi volt a célod a program kezdetén?

Meghallani a saját hangom, ez volt a cél és 200%-ban sikerült.

*Elérted a célodat?

Igen, abszolút.

*Ez miben változtatta meg az életedet, éneklésedet?

Teljesen másképp gondolok az éneklésre. Eddig hatott rám egy-egy darab, öröm volt benne úszni.
Most megtapasztalhattam, amikor egészen beér oda a dal, ahol a lelkemben lakik és néha-néha már megcsillan az a pillanat, amikor nem gátolom meg, hogy onnan kijöjjön a maga gyönyörűségében.

*Elértél valami mást is, mint amire az elején gondoltál?

Nagyon sokat. Nem is gondoltam, hogy ennyi móddal megismerkedem, hogy ennyi különböző tudat- és lelkiállapot lehet akár egy dalon belül – és főleg, hogy ezt én meg is tudom szólaltatni. Ha nem is leszek ének művész, tanulható az, amit egy született énekes véghez visz zsigerből – igaz jó sok munka, úgyhogy ezúton is tisztelgek minden énekes előtt.

*Ajánlanád-e a Transzformáció a Hangodon Keresztül programot másoknak, és ha igen, miért?

Már ajánlottam is, mint kiderült a terápiás csoportunkban nem is egy szunnyadó énekes jár – és ez sosem derül ki, ha én nem mesélek az élményeimről.

*Valamit hozzátennél még mindehhez, ami kikívánkozik belőled?

Tegnap a csoportfolyamat végén elénekeltük az I belive I can fly-t együtt – szóval messzire visz az én éneklésem, nem csak engem!

Remélem, hamarosan Veled is együtt dolgozhatok, és rengeteg transzformációt tudsz megélni! Várlak szeretettel a HangDala jobb agyféltekés énektanulási lehetőségein!

A Zene legyen Veled!

Fekete-Kiss Sándor
A HangDala Énekmestere

Most már nincs más hátra, mint elkezdeni a gyógyító énekhangod kialakítását egy boldogabb valóság megteremtéséhez önmagadért és mindenkiért!


Tags


You may also like

Beszélgetünk egy jót?

Beszélgetünk egy jót?

Your email address will not be published. Required fields are marked

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}