fbpx

Orsi Transzformációs élménye

Szerző: | márc 7, 2023 | Magánóra élmények | 0 hozzászólás

Orsi egy teljes Transzformáció a Hangodon Keresztül programot épp most végzett el nálam, egy kis szünet után folytatni fogja, de  ennek a ciklusnak lezárása után megkértem, hogy válaszoljon egy pár kérdésemre, hogy milyennek találta a programot. A válaszait - az ő engedélyével - itt teszem közzé.

*Milyennek találtad a folyamatunkat? És az énekórákat?

A folyamat kellően dolgos volt - ennek megfelelően néha könnyebb, néha nehezebb. Az énekórák mindig feltöltöttek, dalolászva suhantam tova.

*Mi volt a célod a program kezdetén?

Meghallani a saját hangom, ez volt a cél és 200%-ban sikerült.

*Elérted a célodat?

Igen, abszolút.

*Ez miben változtatta meg az életedet, éneklésedet?

Teljesen másképp gondolok az éneklésre. Eddig hatott rám egy-egy darab, öröm volt benne úszni.
Most megtapasztalhattam, amikor egészen beér oda a dal, ahol a lelkemben lakik és néha-néha már megcsillan az a pillanat, amikor nem gátolom meg, hogy onnan kijöjjön a maga gyönyörűségében.

*Elértél valami mást is, mint amire az elején gondoltál?

Nagyon sokat. Nem is gondoltam, hogy ennyi móddal megismerkedem, hogy ennyi különböző tudat- és lelkiállapot lehet akár egy dalon belül - és főleg, hogy ezt én meg is tudom szólaltatni. Ha nem is leszek ének művész, tanulható az, amit egy született énekes véghez visz zsigerből - igaz jó sok munka, úgyhogy ezúton is tisztelgek minden énekes előtt.

*Ajánlanád-e a Transzformáció a Hangodon Keresztül programot másoknak, és ha igen, miért?

Már ajánlottam is, mint kiderült a terápiás csoportunkban nem is egy szunnyadó énekes jár - és ez sosem derül ki, ha én nem mesélek az élményeimről.

*Valamit hozzátennél még mindehhez, ami kikívánkozik belőled?

Tegnap a csoportfolyamat végén elénekeltük az I belive I can fly-t együtt - szóval messzire visz az én éneklésem, nem csak engem!

Remélem, hamarosan Veled is együtt dolgozhatok, és rengeteg transzformációt tudsz megélni! Várlak szeretettel a HangDala jobb agyféltekés énektanulási lehetőségein!

0 hozzászólás

Szólj hozzá!

s2Member®

Pin It on Pinterest

Share This