fbpx

Dalok, melyekkel legyőztük a lehetetlent: Komoróczki-Steiner Henriette énekes álma

Szerző: | ápr 9, 2023 | Magánóra élmények | 0 hozzászólás

Hogyan szólalhat meg a lelkünk jobban, mint az éneklés által? Az ének gyógyító ereje hatalmas, és egyre többen felfedezik, hogy ez a művészeti forma segít megküzdeni életünk legnehezebb pillanataival.

Komoróczki-Steiner Henriette élete inspiráló példája annak, hogy a kitartás és a hit legyőzheti a lehetetlent. Születésekor az orvosok életképtelennek nyilvánították, de ő és a szülei nem adták fel a reményt.

A hit és az erőfeszítések eredményeként Henriette nem csak megtanult járni, hanem táncolt a saját esküvőjén, elismert egyetemi tanár és mérnök lett, és saját mozgásfejlesztő laborja van. Mindezek mellett az éneklés az egyik legfőbb szenvedélye, ami tovább erősíti lelkét és életenergiáját.

Több mint egy éve HangDalás, és számára az énektanulás transzformáló ereje felbecsülhetetlen. Ebben a vele készített videó interjúban őszintén mesél arról, hogyan hatott rá az éneklés, és hogyan segítette gyógyulását és fejlődését:

Merüljünk el együtt Henriette inspiráló történetében, és fedezzük fel, hogyan válthatja ki az ének az emberi szellem legmélyebb erejét.

0 hozzászólás

Szólj hozzá!

s2Member®

Pin It on Pinterest

Share This