fbpx

szeptember 24

Mire használják a HangDala Dupla DVD-t?

Kedves Sándor!

Előre szólok….. hosszú lesz….

Végtelen hálámat szeretném kifejezni a tevékenységedért, és a személyedért. 
Lelkes amatőr zenész vagyok, a Pécsi Vonósok brácsistája, emellett kórusban is éneklek, néha szólót is. Nagyon jó hangi adottságokat kaptam hála az Égnek, és ezt szeretem kamatoztatni is, de külön sosem tanultam énekelni, csak ahogy jött… Arra viszont mindig is felcsattantam, amikor valaki azt mondta, hogy nem tudok énekelni. Vallom, hogy ilyen nincs, csak a szívedet kell kitárni.
 
Egy jógástársam megkért, hogy tanítsam énekelni, mert ő is 50 éves lett, és gondolta: itt az ideje, hogy kifejezze érzéseit énekszóval is. Örömmel elvállaltam, de mivel magam sem tudok módszert, kutakodtam, s így találtam Rád.
 
Online HangDala Videó Tanfolyamok megrendelése óta – kis nyaralási kihagyással – minden szerdán összejövünk, és együtt nézzük a DVD-t, és zengedezünk. Hétről hétre olyan élményben van részünk, hogy a könnyeinket kitolja. Én is figyelek magamra, koncentrálok, hogy jól csináljam, mert teljesen új dolgokat hallok, és érzékelem a változást a hangomon. Közben viszont figyelek barátnőmre is, és látom, hallom, hogy becsukott szemmel, tenyerét fölfelé fordítva olyan hang jön ki a torkán, mintha egy színpadon állna, és operaénekesnő lenne. Csodálatos! Ráadásul a felsőbb régiókban kristály tisztán jön ki a hang! Egyszerűen élő példája, hogy bennünk van a zene, és csodálkozik, hogy mi bugyog elő a szívéből.
 
Gondolom számtalan ilyen tapasztalatot hallottál már, de mégis le kellett írnom. Nagyon köszönjük ezt a lehetőséget!
 
Tegnap viszont eszembe ötlött valami, amit szeretnék megkérdezni: elvi lehetőség van arra, hogy Pécsre gyere valamikor hétvégére tanfolyamot tartani? Nem tudom, szoktál-e vállalkozni ilyenre, belefér-e az idődbe?
Ha igen, akkor hány főtől érdemes tartani? Milyen összegért? Természetesen az útiköltséget is belekalkulálnánk. Termet tudnék szerezni, ha egy jógaterem székekkel megfelelő. Úgy gondolom, lenne rá igény már csak az én ismerettségi körömben is.
 
Köszönöm válaszod, és ezer köszönet és hála Érted!
 
Borbás Kinga

Most már nincs más hátra, mint elkezdeni (vagy folytatni) HangDala énektanulmányaidat!


Tags


You may also like

Beszélgetünk egy jót?

Beszélgetünk egy jót?

Your email address will not be published. Required fields are marked

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}