Kukkants be a HangDala Énektanfolyamba!

Szerző: | márc 10, 2021 | HangDala Kezdő élmények

Hosszú kihagyás után (2020. decemberben volt az utolsó HangDala) megtartottuk 2021 első Énektanfolyamát 2021. március 6-7-én. A tanfolyam természetesen frenetikus volt, minden eddiginél energikusabb... Úgy látszik a korral a HangDala csak egyre jobb lesz!

De tudod mit? Az nem elég, ha én mondom ezt el Neked. Mondják el maguk a HangDalások!

A dolog úgy történt, hogy a tanfolyam végén - magamat is meglepve - előkaptam a mobilomat, és meginterjúvoltam a HangDalásokat. Az eredményt itt láthatod!

A HangDala Jobb Agyféltekés Énektanfolyam két napos, a Kezdőből és a Gyakorlóból áll. A Kezdő HangDalán megismerkedünk az éneklés alapjaival, kozmikus összefüggéseivel, nem csak elméletben, de gyakorlatban is!

A HangDala Gyakorlón azok vehetnek csak részt, akik a Kezdőn már részt vettek legalább egyszer, és így Okleveles Hangdalások lettek. A hangDala Gyakorlón rengeteg együtt éneklés, improvizáció, hangképzés műhelymunka, és még sok váratlan és érdekes dolog szokott történni, minden alkalommal újabb, és újabb dolgok!

HangDala Kezdő Énektanfolyam vélemények 2021 03 06

HangDala Gyakorló Énektanfolyam Vélemények 2021 03 07

Most már nincs más hátra, mint előre! Gyere Te is Hangdalázni! Akár Élőben, akár Online, esetleg Online Élőben, a Zene mindenképpen a Tiéd lesz!

Sándor

1 hozzászólás

  1. Varga-Timár Melinda

    Kedves Sándor! Nehéz szavakba önteni a tegnapi nap élményét, amikor is résztvettem egy HangDala Beavatás kezdő tanfolyamon! Kerestem a lehetőségeket, hogy hol, hogyan tudnék tanulni énekelni, illetve másokkal együtt énekelni, ami már gyerekkorom óta hiányzik, amióta nincsenek énekórák. Tavaly találtam rá az oldaladra és bátorság hiányában a vidótanfolyamot kezdtem el, ami nagyon-nagyon tetszett, mert amellett, hogy rengeteg hasznos dolgot tanultam meg, vicces volt, nagyon sokat nevettem és megkedveltem a személyedet. Vártam a lehetőséget, hogy személyesen is megismerjelek, mert úgy gondoltam, akkor méginkább átjön a tanításod. Amikor megláttam, hogy lesz csoportos kezdő beavatás, csak egy pár percet gondolkodtam rajta és már jelentkeztem is. Csodálatos volt együtt énekelni másokkal, meghallgatni hasonló érdeklődésű emberek történetét, megható volt azért is, mert mindannyiunkat összekötött egy erős érzelem, hogy imádunk énekelni. A terápiás hatás működött, ma reggelre teljesen kitisztult az arcbőröm (van egy nem gyógyítható, csak tünetmentesíthető bőrbetegségem, amit egész jól karban tudok tartani, de azért piros foltok mindig vannak, mai nap reggelén ez is elmúlt). A léleknek pedig mindenképp gyógyír! Aki szeret énekelni, ne hagyja ki, bátran menjen el, mert fantasztikus élményben lesz része. Köszönjük ezt a lehetőséget és a csodás napot! Mindenképp ott a helyem a közös énekléseken, ezután már nem élhetek HangDala nélkül!

    Válasz

Szólj hozzá!

s2Member®

Pin It on Pinterest