Kukkants be a HangDala Énektanfolyamba!

Szerző: | márc 10, 2021 | HangDala Kezdő élmények | 0 hozzászólás

Hosszú kihagyás után (2020. decemberben volt az utolsó HangDala) megtartottuk 2021 első Énektanfolyamát 2021. március 6-7-én. A tanfolyam természetesen frenetikus volt, minden eddiginél energikusabb… Úgy látszik a korral a HangDala csak egyre jobb lesz!

De tudod mit? Az nem elég, ha én mondom ezt el Neked. Mondják el maguk a HangDalások!

A dolog úgy történt, hogy a tanfolyam végén – magamat is meglepve – előkaptam a mobilomat, és meginterjúvoltam a HangDalásokat. Az eredményt itt láthatod!

A HangDala Jobb Agyféltekés Énektanfolyam két napos, a Kezdőből és a Gyakorlóból áll. A Kezdő HangDalán megismerkedünk az éneklés alapjaival, kozmikus összefüggéseivel, nem csak elméletben, de gyakorlatban is!

A HangDala Gyakorlón azok vehetnek csak részt, akik a Kezdőn már részt vettek legalább egyszer, és így Okleveles Hangdalások lettek. A hangDala Gyakorlón rengeteg együtt éneklés, improvizáció, hangképzés műhelymunka, és még sok váratlan és érdekes dolog szokott történni, minden alkalommal újabb, és újabb dolgok!

HangDala Kezdő Énektanfolyam vélemények 2021 03 06

HangDala Gyakorló Énektanfolyam Vélemények 2021 03 07

Most már nincs más hátra, mint előre! Gyere Te is Hangdalázni! Akár Élőben, akár Online, esetleg Online Élőben, a Zene mindenképpen a Tiéd lesz!

Sándor

0 hozzászólás

Szólj hozzá!

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!

Pin It on Pinterest

Tetszik?

Add tovább!