fbpx

Ujj Viktor a HangDala videó stúdióját avatja

Szerző: | dec 10, 2019 | HangDala Videók Audiók | 0 hozzászólás

A HangDala videóknak egy egészen új korszakát kezdjük el azzal, hogy a videók számára megfelelő professzionális lámpákat használunk, másrészt mostantól kezdve a hangot is stúdió minőségben vesszük fel.

Az első ilyen felvétel Ujj Viktorral készült nemrég. Viktor a Transzformáció a Hangodon Keresztül (A HangDala Prémium Magánének szolgáltatása) azt a célt tűzte ki a maga számára, hogy bár eddig is szépen énekelt, és rengeteg sikeres fellépés van a háta mögött (előtt), de azt szeretné, ha az emberek nevetnének a vicces számokon, vaggy épp könnyeznének a szomorú számokon.

Ez a cél nekem is nagyon tetszett, mert a vesszőparipám az, hogy a zene nem csak hangok, és kottafejek, hanem folyékony, érzékelhető, tapintható érzelem hullám, képzelet orgia, és szenvedély orkán. A Zene célja nem a materiális hangokban van, hanem abban, amit a lelkünkben megpendít.

Az első HangDala TV stúdió felvétele Ujj Viktor előadásában Michel Legrand szerzeménye, a Szélmalom (Wind Mills Of Your Mind), amit a Thomas Crown Affér című filmhez írt és így is lett világhírű.

Kíváncsi vagyok, hogy Neked hogy tetszik Viktor elúadása. Megírhatod a Commentben.

Azóta Viktor még nagyobb áttöréseket ért el a kifejező éneklés terén. Most értünk a 12 órás csomagunk végére, és az utolsó alkalmakon egy komikus dalt úgy énekel Viktor, olyan kreatívan, olyan színészi erővel, hogy a zongoránál nem tudtam mást tenni, mint nevetni, kacagni, annyira vicces volt az előadása. Utána egy szomorú francia Chansont énekelt, azon meg komolyan könnyeznem ellett, de teljesen spontán.

Remélem, hamarosan újabb HangDala TV alkotások készülnek Ujj Viktor előadásában. Addig is itt egy stúdió felvétel, a Telefonkönyv. Ez Kazal László humoros kabaré száma volt, a Lang Györgyi is énekli, de szerintem Viktor változata a legviccesebb.

A Zene legyen Veled!

Fekete-Kiss Sándor A HangDala Énekmestere

Most már nincs más hátra, mint elkezdeni (vagy folytatni) HangDala énektanulmányaidat!

 

0 hozzászólás

Szólj hozzá!

s2Member®

Pin It on Pinterest