Holdfolyó, Szereted-e még

Szerző: | szept 23, 2017 | HangDala Videók Audiók | 0 hozzászólás

Yollee59 Youtube alkotó már jó pár gyönyörű videó alkotással megörvendeztetett minket, amiket mind a HangDala stúdiójában készült felvételekre készített. Ebben a lejátszási listában gyűlnek az alkotások, ki tudja, hány gyönyörűséget fogunk még együtt készíteni? 

Holdfolyó / Moon River

Onodi Renával már több hangfelvételt készítettünk, a saját szerzeményeimre is, meg más híres dalokra. Most Rena a Holdfolyó dalt vette fel velem (Moon River), amit egyébként egy általa vezetett Hold Szertartáshoz vett fel. Hallgasd szeretettel!

Hold folyó – Onodi Renáta és Fekete Kiss Sándor + Yollee59

Szereted-e még?

Potyondi Mónika 2017 eleje óta jár hozzám, és nagyon tehetséges. Nem csak a hangja lett egyre szárnyalóbb, de úgy látszik, hogy az önbizalom terén is erőre tett szert, mert végre vágyat érzett arra, hogy most már örökítsük meg az előadását hangfelvételen. Nem bánta meg, mert az egész felvétel készítés, és aztán az eredmény megszületése, plusz a gyönyörű videó rengeteg boldogságot adott neki, és mindazoknak, akikkel megosztotta az új alkotást! Íme!

Szereted-e még? – Potyondi Mónika és Fekete-Kiss Sándor + Yollee59

Jó zenehallgatást, videó nézést!

Yollee59 üzenete

Kedves Sándor!

Gadár Lászlóné, Joli yollee59 vagyok… Köszönöm, hogy kedves lelkesedéseddel megerősítesz hitemben, hogy szép, amit a dalokkal megálmodok. Én nem tudok igazi videót készíteni, de hiszem, hogy azzal, ahogy és amit a képekkel a dalhoz hozzáteszek, azok egyedivé és különlegessé válnak… Mert ha benne van az előadó szíve és lelke, benne lesz az enyém is.

Nincs se zenei, se videókészítői képzettségem, én egy egyszerű 58 éves kaposvári vegyész vagyok, aki imádja a szépet. Azzal, hogy felfedeztem a dalok továbbgondolását, a képekbe álmodást, egy csodálatos világ nyílt meg számomra! Képekben elbeszélem a történetet, mint zenében már megalkottak, hangulatvideókat (igazából ezek inkább diák) szerettem volna készíteni.

Nekem ezekből a videókból semmilyen formában nincs bevételem én a magam örömére készítem. Minden perc amit a zenével és a szerkesztéssel eltöltök csupa öröm és boldogság.

A HangDala számomra teljesen ismeretlen volt, véletlenül találtam rá 2017.január 01-én, amikor azzal a szándékkal kutattam, hogy férjem születésnapjára keresek egy verset, amit majd továbbálmodok… Ekkor találtam meg a Két karodban-t, és elkészítettem az én érzéseimmel, amire Te egy hónapja találtál rá és egy kedves mondattal elindítottad a mi kis virtuális kapcsolatunkat. Ekkor már fenn volt a Várlak is…

A legtöbb alkotásomhoz írok kis ismertetőket is a dalról, előadóról, szerzőkről, amihez komoly kutatást végzek. Így ismertem meg a munkádat és éreztem rá, hogy Te egy különleges ember vagy… Elkezdtem keresni a jó minőségű felvételeiteket, hogy megajándékozzalak a videóimmal és rövid idő alatt elkészült 6 alkotás, aztán kérted a Hold folyó-t és a Szereted-e még?-et.

Olyan kedvesen írtál a videóimhoz, hogy lelkesedésed magával ragadott és magam is rácsodálkoztam, milyen szépek lettek. Lényeg, hogy örömmel elkészítem a szerkesztéseket, ha van még kérésetek…

Szeretettel: Jolika

(Válaszom: Naná, hogy kérünk még, hiszen nagyon klasszak a videóid, és mindenkinek örömet okoznak, aki megnézi őket! Úgy hogy még sok ilyet kívánok, Jolika!)

1

0 hozzászólás

Szólj hozzá!

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!

Pin It on Pinterest

Tetszik?

Add tovább!