Erdősi Andrea – HangDala Vacsorakoncert 2017. február 26.

Szerző: | márc 8, 2017 | HangDala Videók Audiók | 0 hozzászólás

Andrea bankban dolgozik, de a lelke tele van zenével. Ezt mindjárt hallani is fogod. 4-5 magánóra után felkértem, hogy énekeljen a HangDala Vacsorakoncerten. Ez volt élete első fellépése!

Nagyon tehetséges. Énekelnie kell. A fellépés maradéktalan boldogságot hozott neki is, és közönségének is. Gratulálunk, Andrea, még sokszor szeretnénk hallani Téged!

Szia Sándor!

Ismét és itt is nagyon köszönöm az élményt! 🙂

Tényleg nagyon különleges volt, igazi konfortzónán kívüli megmérettetés, és el sem hiszem, hogy mennyire jó érzés volt ott sok ember előtt megmutatni, hogy ilyen rövidke idő alatt is mi mindent sikerült megtanulni Veled. Kíváncsian várom a folytatást, van még ebből mit kihozni, hogy még ügyesebbek legyünk 🙂

Az újabb koncertötletet nagyon támogatom, rám biztosan számíthasz!

Küldesz nekem időpontot, hogy mikorra mehetek Hozzád legközelebb? 🙂

Köszönöm,

Andi

Két számot hozott nekünk:

Kattints a linkekre, hogy magán a Youtubeon tudd meghallgatni a számokat. A videók HD minőségűek, hála Szor Olivér kiváló videós munkájának!

Javaslom, hogy a fenti linkekre kattintva nézd meg a videókat, mert úgy kapod a legjobb minőséget!

Ne felejtsd el lájkolni a videókat, iratkozz fel a hangdala Youtube csatornára, és oszd meg a számokat barátaiddal! Érdemes a hangdala Youtubera feliratkozni, mert a jövőben is rengeteg új videót publikálunk!

De ezen az oldalon is megnézheted a videókat, ezeket is meg tudod osztani a megfelelő gombok segítségével, és szívesen veszem hozzászólásaidat!

Jó szórakozást!

Most már nincs más hátra, mint elkezdeni (vagy folytatni) HangDala énektanulmányaidat!

0

0 hozzászólás

Szólj hozzá!

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!

Pin It on Pinterest

Tetszik?

Add tovább!