fbpx

DorEsz: a Fail nővérek éneke Plusz egy kis COVID filozófia

Szerző: | júl 15, 2020 | HangDala Videók Audiók, Hírek | 0 hozzászólás

Eljött 2020 június, július, és a várva várt szabadság - legalábbis a következő beígért "második hullámig" elérkezett.

Jó, nem 100%-osan, mert azért az üzletekben üldözhetik az embereket a teljesen káros maszk viselési kötelezettséggel, és ha valaki lemegy délre, ott is lehet, hogy kellemetlen zaklatásnak van kitéve, ahol az agyáig feldugnak valami pálcikát, hogy ne érezze magát teljesen ellazulva.

Pedig amúgy évmilliók óta az a rend, hogy a vírusokat mindenki elkapja, és ez így is van jól. A vírusok önmagukban nem ölnek meg senkit, ez tudományos tény, mert ami megöl minket, az az, ha elmérgezzük a szervezetünket; vagy azzal, amit megeszünk, vagy pedig azzal, amit belélegzünk, vagy megiszunk - de leginkább azzal, amit gondolunk, és mondunk, csak mondom.. - és ez lehet szándékos mérgezés, vagy nem szándékos.

Még az is lehet, hogy a mérgek és káros sugárzások ellen (ezek lehetnek kozmikus sugárzások, rádioaktív sugárzások, vagy akár 3G 4G 5G stb) pont az újfajta vírusok védnek meg minket!

Nem tudom, tudtad-e, hogy a génállományod 7%-a, de egyesek szerint akár 50%-a ilyen évmilliók alatt felcsípett, és valószínűleg élettani fontosságú vírusokból van összerakva? Nyilván nem véletlenül kerültek azok bele a génállományunkba.

Ezért azzal terrorizálni több milliárd embert, hogy "jajj, elkapja valaki a vírust", nem csak tökéletesen tudománytalan, rémhírterjesztés, amiért börtön jár mindnek, aki ezeket terjeszti, hanem egyenesen káros, egészség ellenes. Az igazi tudósok nevetnek azon a tényen, hogy "megfertőződés". Hát persze. Ez a dolga az életnek. Hogy megfertőződjön. Ez a kicserélődés lényege.

Nem véletlen, hogy amikor mesterségesen akarnak valakinél génmódosulást előidézni, gyakran pont egy mesterséges vírussal oltják be, hogy az helyet foglaljon a génekben.

A Természet végtelenül intelligens - minden híresztelés ellenére - és nem enged olyan dolgokat beépülni, ami veszélyezteti az élet fennmaradását, fejlődését. Így volt ez a mostani állítólagos COVID 19 vírussal is, amit lehet, hogy eredetileg gyilkos szándékkal mókoltak össze valahol egy laborban, de pillanatok alatt ártalmatlan lett, egyáltalán nem működött megbízható biológiai fegyverként, kb. annyira volt veszélyes, mint egy városligeti léggömb támadás. Lufi 🙂

Akik meghaltak, a kormányok bevallása szerint is minden más betegségbe haltak bele. Ennyit a COVIDról. És persze a számokat is bevallottan hamisították minden egyes országban. Úgy hogy amit olvasol a tömegmédiában 100% hazugság, propaganda.

Mindenkinek az érdeke, hogy ne próbáljuk meg elkerülni a "vírusfertőzést", mert azzal öngólt lövünk magunknak.

De csak csöndben jegyzem meg, hogy személyes "piackutatásom" is azt mutatja, hogy már 2020 februárjában szerintem a vírust az európai lakosság 90%-a elkapta, ha nem a 100%-a. Tehát az egész Lockdown, korlátozás, maszkviselés, emberkínzás csak propaganda, ami valami teljesen más, nagyon is alantas célt szolgál világszerte.

De most a világ rejtett urai szünetet fújtak egy kis időre, hogy aztán szeptember közepétől még nagyobb rohamot intézzenek a szabadságunk és biztonságunk ellen, mindezt persze a mi jól felfogott érdekünkben, hogyan is mésképp.

Az is lehet, hogy a következőkben a házikedvenceinket kell majd elkerülni - már pedzegetik - a kiskutyát, kismacskát, mert kitalálják, hogy azok veszélyes vírusokat hordoznak. Istenem!... Hahaha... Vagy jajj...

Persze hasztalan erőlködnek, mert az asztrológiai előrejelzés szerint - amit most is végig betű szerint követett az egész bolygó - december közepére FÉNYES GYŐZELMET aratunk, január végére pedig egy soha nem látott csodálatos korszak indul meg, és hasonló feszült asztrológiai sorozat 2-3000 évig nem várható. Veres Mónika - Csillagtitkok: ősz, tél

De addig is a megpróbáltatások oka a mennyei szándék: meg kell lépnünk a spirituális fejlődésünk következő szintjét, és ehhez szükségünk van arra, hogy lehulljon a hályog a szemünkről, és hogy visszataláljunk a Teremtőnkhöz. Ezt tesszük épp most is, például azzal, hogy HANGDALA ÉNEKTANFOLYAM – NEM CSAK BÁTRAKNAK!, vagy hangképzés Magánórákra jövünk.

Éppen ezért Fail Eszter is engedett szíve vágyának, és követve Fail Dórit, a húgát, ő is elkezdett éneket tanulni nálam! Hogy milyen fantasztikus énekes mind a kettő!

Tudod mit, ne higgy nekem, hallgasd meg saját magad!

Fail Eszter első Stúdió felvételét hallod most, Cserháti Zsuzsa számát. Ítéld meg magad, milyen művészi lehetőségeket rejt magába Eszter hangja... És kommenteld természetesen!

Kalteneker-Fail Eszter Én leszek Cserháti Zsuzsa

Fail Dóri is két gyönyörű számot vett fel ebben az új időszakban!

Fail Dóri - Titanic (Celine Dion)

És a legfrisebb felvételünk az Oz a Csodák Csodája filmből:

Fail Dóri Over The Rainbow (Oz)

Ha tetszett, jelezd a két fiatal Énekesnőnek érzéseidet.

És a jó hír: újra járni kezd Ujj Viktor is, tőle is számíthatsz bomba felvételekre!

És használj ki minden kicsi időt, és gyere HangDalázni! Ha Okleveles vagy, érdemes a vasárnapi Gyakorlóra, vagy mindkét napra jönni, ha meg még nem voltál HangDalán, akkor a Kezdőre (szombati), vagy a legjobb, mindkét napra érdemes jönni, azaz a teljes HangDala élményt érdemes megszerezned a magad számára!

A zene legyen Veled!

Fekete-Kiss Sándor
A HangDala Énekmestere

Most már nincs más hátra, mint elkezdeni (vagy folytatni) HangDala énektanulmányaidat!

0 hozzászólás

Szólj hozzá!

s2Member®

Pin It on Pinterest