április 12

Okleveles HangDalások tüneményes csapata

Március 23-án este meghirdettem egy Okleveles HangDalás találkozót a régi szép Okleveles együtt éneklések újraélesztésére. Meglepetésemre, és legnagyobb boldogságomra olyanok is eljöttek, akik kb. 10 éve nem HangDaláztak, de megőrizték lelkükben a HangDala foglalkozások emlékét.

A foglalkozás igazi HangDala Énekkaland volt, mert semmit nem tudtunk előre, én sorban megkérdeztem mindenkitől, hogy mit szeretnének énekelni, és aztán – szerencsére mindegyiket el tudtam játszani kapásból – azt énekeltük!

Kik jöttek el? Faludi Nóri, Hriczkó Kata, Végh Tündi, Fliszár Mária, és nem utolsósorban Ujj Viktor! Minden dalt kétszer énekeltünk el, én is kívántam valamit, így összesen 12 számot énekeltünk végig!

Eredetileg az volt a gondolat, hogy heti rendszerességgel összejönnénk Okleveles HangDalások együtt éneklésekre, ezek lesznek a HangDala Énekkalandok, de mint kiderólt, az ilyen heti rendszerességgel megtartott foglalkozásokat gyakorlatilag lehetetlen megszervezni, mert szinte senkinek nem jó az időpont.

Ezért változtattam, és elhatároztam, hogy a régi rendszer szerint kb. havi 1 alkalommal összehozzuk a HangDala Énekkalandokat. Meg is hirdettem erre a hónapra, és az eredmény? Máris félház összejött, még van ugyanennyi hely, és biztos vagyok benne, hogy a végén az is betelik.

Úgy hogy megszületett az együtt éneklésekre az ideális megoldás, most már nincs más hátra, mint jelentkezni, befizetéssel lefoglalni a helyedet, és aztán jönni. Isteni lesz!

Ha pedig még nem vagy Okleveles HangDalás, akkor pedig gyorsan elvégzed a HangDala Kezdő Beavatás Tanfolyamot, és máris Okleveles HangDalássá változol!

HangDala Énekkalandok

HangDala Énekkalandok legközelebbi időpontja:

  • 2022. Április 24. vasárnap 10:00-17:00

Helyszín: 1085 Budapest Pál utca 2. fszt. 2. 🏡

Részvételi díj: 12000 Ft, Okleveles HangDalásoknak. Ha még nem vagy Okleveles HangDalás, a Kezdő (beavatás) Énektanfolyam után Te is az leszel!

A Zene legyen Veled!

Fekete-Kiss Sándor
A HangDala Énekmestere

Most már nincs más hátra, mint elkezdeni a gyógyító énekhangod kialakítását egy boldogabb valóság megteremtéséhez önmagadért és mindenkiért!


Tags


You may also like

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Kapcsolatfelvétel

Név*
Email*
Telefonszám
Üzeneted
0 of 350
>